Zeolit si Coral Club

Zeolit si Coral Club

 

zeolit

zeolit

Mineralul Zeolit s-a format cu milioane de ani in urma interactiunii lavei incinse emisa de eruptia vulcanilor si apa marii. Este un aluminosilicat ce s-a format in acest fel, pe cale naturala. In natura exista mai multe tipuri de zeolit insa doar cel denumit clinoptilolit este folosit pentru tratarea diferitelor afectiuni dar mai ales pentru detoxifierea organismului.

Numele de zeolit a fost dat de catre mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt, in traducere populara insemnand Piatra care Firebe sau Piatra Zeilor, in limba greaca “ze”insemnand a fierbe iar “lithos”piatra, fiind o aluzie la formarea sa .

Folosirea zeolitului pentru tamaduirea multor boli are o traditie veche de cateva mii de ani, acest mineral fiind un important remediu in medicina Ayurveda (medicina traditionala indiana), in medicina traditionala chineza, si in medicina populara ruseasca. Rusii aveau rezerve strategice de zeolit pentru cazuri speciale si a fost folosit in cazul exploziei de la Cernobil, si pe terenul contaminat radioactiv si pe oameni. Zeolitul este compus dintr-un grup unic de minerale cu sarcina negativa, organizat intr-o structura in forma de fagure, structura ce-i ofera zeolitului capacitatea de a atrage metalele grele si toxinele.Structura zeolitului pur si simplu are capacitatea de a filtra, bloca si retine o multitudine de contaminanti în conditii de siguranta pe care ulterior le elimina.

 

Coral Club reprezintă Clubul oamenilor sănătoşi din România. Este o scoală a vieţii, a modului corect şi sănătos de viaţă. Aici oamenii vin şi cunosc principiile de bază a functionării corpului omenesc. Sunt principii elementare

coral club

Coral club

pe care trebuie să le stie fiecare, fiindcă cel mai bun doctor pentru corpul nostru suntem noi înşine. Doctorul tratează bolile, cauza cărora este lipsa cunoştinţelor şi responsabilităţii noastre fată de organismul nostru. Clubul nu reprezinta o clinică sau un spital, el reprezinta oameni care ştiu să-şi folosească corpul ca cel mai perfect automobil, cu care străbat traseul vieţii îndelungate în siguranţă, cu viteze mari şi fără reparaţii, bucurându-se de unicitatea şi complexitatea ei.

Astfel Coral Club promoveaza un sistem logic de menţinere şi restabilire a sănătăţii, fiind adoptat ca stil de viaţă. Dorinţa de a fi sănătos este o dorinţă firească a oricarui om, dar cât timp oferiţi pentru a cunoaşte ce înseamnă sa fii sănătos ?