VITAMINA C

: 126,00

Cod produs:46530

Mod de prezentare: 120 comprimate

Compoziţie Vitamina C de la Coral Club:

Vitamina С (ascorbat de calciu, palmitat de ascorbil), calciu (ascorbat de calciu), spirulina, flavonoizi citrici, fillantus medicinal, extract de afine, excipienţi.

„Phyto-Ceeeste o sursă naturală echilibrată de vitamina C, caroten şi plante unice din punct de vedere al conţinutului de acid ascorbic (fillantus, afine, citrice), care activizează forţele vitale ale organismului, creşte rezistenţa la infecţii, împiedică îmbătrânirea prematură.

Acţiunea componentelor active

Sursele principale ale vitaminei C în produs sunt reprezentate de ascorbatul de calciu şi palmitatul de ascorbil. Ascorbatul de calciu are o acţiune similară cu cea a acidului ascorbic, dar nu exercită acţiune iritantă asupra mucoasei tractului gastrointestinal, un aspect important atât pentru persoanele sănătoase, cât şi pentru cei care suferă de afecţiuni ale stomacului şi duodenului. Palmitatul de ascorbil este o formă specială liposolubilă de vitamina C, capabilă să pătrundă în membranele celulelor şi să le protejeze de radicalii liberi.

Fillantusul medicinal (agrişul de India) conţine cea mai mare cantitate de vitamina C dintre toate plantele cunoscute (5-10 mg/g), fiind sursa enzimei speciale SOD, care exercită o acţiune de întinerire asupra organismului. Datorită complexului de substanţe active, planta exercită acţiune hepatoprotectoare şi antitoxică: curăţă ficatul de reziduuri şi depuneri de grăsime, elimină toxinele şi metalele grele, stimulează regenerarea celulelor hepatice. Agrişul de India creşte vitalitatea, rezistenţa la diverse afecţiuni şi încetineşte procesul de îmbătrânire.

Din punct de vedere al conţinutului de substanţe biologic-active şi săruri minerale, afinele sunt unele din cele mai folositoare fructe sălbatice. Reprezintă o sursă minunată de vitamina С, un excelent remediu tonifiant, cu acţiune bactericidă. Îmbunătăţesc activitatea intelectuală şi fizică, elasticitatea şi rezistenţa pereţilor capilarelor sanguine, scad nivelul de protrombină în sânge, reglând, astfel, formarea trombelor.

Flavonoizii citrici sporesc absorbţia vitaminei C în tractul gastrointestinal. Acţionând împreună cu vitamina C, întăresc pereţii capilari, normalizează circulaţia sanguină şi coagularea sângelui.

Spirulina este un depozit de substanţe nutritive. Această algă monocelulară conţine în proporţie de 65-75% proteine şi toţi aminoacizii esenţiali, prezenţi în formă echilibrată, este bogată în beta-caroten şi alte vitamine. Carotenul participă la reglarea proceselor de creştere şi dezvoltare ale organismului, contribuie la reînnoirea ţesutului epitelial, este necesar pentru îmbunătăţirea vederii, protejează organismul de acţiunea oxidanţilor agresivi.

Utilizare

Consumul produsul „Phyto-Cee™” de la Coral Club are ca beneficii:

  • întăreşte sistemul imunitar;
  • contribuie la producţia de colagen;
  • întăreşte pereţii vaselor sanguine;
  • îmbunătăţeşte aspectul pielii;
  • protejează organismul împotriva infecţiilor;
  • creşte vitalitatea.

Lasa un comentariu