Termeni si conditii

Prin prezentul document  si prin continutul sau se  pune la dispozitia tertilor utilizatori r egulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului https://www.apa-alcalina.com.ro

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului https://www.apa-alcalina.com.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.
Am luat la cunostiinta ca si sunt de acord cu urmatorii termeni si conditii:

– informatiile de pe acest website sau din email-uri nu au un rol de a substitui sfaturile unui medic.

– daca am fost diagnosticat sau sufar de o boala, trebuie sa ma consult cu un medic inainte sa folosesc acest produs.

Livrarea .

Livrarea se va face prin curier rapid (termen de livare de aproximativ 24-48 de ore) plata integrala se face in sistem ramburs (la primirea coletului). Pretul transportului  NU  este inclus in pretul final al produsului.

Pentru a benficia de o livrare cat mai rapida, va rugam sa completati formularul incluzand toate datele dumneavoastra. Comenzile livrate prin curier rapid pot fi livrate si la alta adresa decat cea de domiciliu ( de ex. la serviciu).

Altele

Informatiile prezente pe acest website incearca sa fie cat mai exacte si bazate pe logica si cunostiintele autorilor acestuia, dar clientul este responsabil cu, consultarea in prealabil a unui medic specialist inainte de folosirea produselor.
Va rugam sa va consultati cu un specialist inainte sa incepeti orice dieta sau regim alimentar.Intotdeauna cititi informatiile de pe eticheta, ambalaj sau prospectul unui supliment nutritiv sau medicament.

Nu putem oferi niciun fel de garantie cu privire la rezultatele obtinute in urma folosirii produsului datorita diferentelor intre organismul fiecarui individ si a diferitelor diete sau regimuri.

Preturile exprimate pe acest website sunt in lei () si includ TVA-ul.

Conditii returnare produse Coral Club

. Renuntarea la cumparare. Consumatorul poate renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. PRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT.

Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.  Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Costurile de retur si de transport pentru produsul returnat si cel inlocuitor, daca este cazul, sunt suporttate de catre consumator. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Aceste dispozitii se alica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art. 4, alin.1, lit.b din O.G. 130/2000
Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.
Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului
Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si https://www.apa-alcalina.com.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Administratorul https://www.apa-alcalina.com.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. https://www.apa-alcalina.com.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil
Prin folosirea site-ului https://www.apa-alcalina.com.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii https://www.apa-alcalina.com.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
Disponibilitatea serviciului
Administratorul https://www.apa-alcalina.com.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului https://www.apa-alcalina.com.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Continutul acestui site are un caracter informativ asupra produselor si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate.
Coral Club Romania  nu este responsabila pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati  la adresa de email :   contact@apa-alcalina.com.ro sau telefon 0742 858 636