Spirulina comprimate

 

Compoziţie

Spirulina Comprimate

Spirulina Comprimate

Spirulina.

Spirulina este în acelaşi timp şi bacterie, şi plantă, care are capacitate de fotosinteză. Pigmenţii săi verzi-albăstrui transformă bioxidul de carbon şi apa în substanţe organice complexe cu ajutorul energiei luminii solare. Acest proces de sinteză transformă  spirulina într-un produs alimentar ecologic simplu şi, în acelaşi timp, de calitate superioară, care in formă concentrată conţine un complex de substanţe valoroase, extrem de rar întâlnite în hrana vegetală.

„Spirulina Tablets” este un excelent produs pentru persoanele care vor să-şi îmbunătăţească starea generală de sănătate, să-şi controleze greutatea, să-şi purifice organismul şi să-şi intensifice vitalitatea.

Acţiunea componentelor active

Membranele spirilinei sunt compuse din mucopolizaharide „moi”, de aceea organismul uman digeră şi asimilează uşor proteinele superioare ale acestei microalge (în proporţie de peste 60%), care conţin toţi aminoacizii necesari omului, inclusiv cei 8 aminoacizi esentiali. În comparaţie cu produsele de origine animală, care conţin o mare cantitate de grăsimi, în spirulină se regăsesc doar 5-6% grăsimi, reprezentate în general de acizi graşi polinesaturaţi, foarte preţioşi pentru organismul uman. Printre aceştia se regăsesc acidul linoic şi gamma-linoleic, cel din urmă putând fi regăsit  în natură doar în laptele matern.

Mai mult decat atât, spirulina este cea mai bogată sursă naturala cunoscută in vitaminele A, B12, E şi F. În 10 g de spirulină se regasesc 3 doze zilnice recomandate de vitamina B12. Deficitul de ciancobalamina (vitamina B12) se observă la persoanele de peste cincizeci de ani, la vegetarieni, la gravide, la fumătorii incorigibili, la persoanele care suferă de afecţiuni ale tractului gastrointestinal. Insuficienţa de vitamina B12 se manifestă prin slăbiciune, oboseala crescută, reducerea capacităţii de muncă, scăderea memoriei, dereglări ale ciclului menstrual.

Spirulina contine totodata o gama variata de  substanţe minerale şi microelemente. Trebuie menţionată prezenta în cantitate importantă a antioxidanţilor, cum ar fi beta-carotenul, seleniul şi germaniul, fapt ce face ca spirulina să contina de 5 ori mai mult fier decât drojdia de bere sau mărarul.

Administrarea spirulinei timp de o lună sporeşte în mod semnificativ tonusul, normalizează tensiunea arterială, contribuie la îmbunătăţirea proceselor schimbului de substanţe, la creşterea rezistenţei nespecifice a organismului, exercită acţiune antitoxică şi antianemică.

Utilizare

Consumul produsului „Spirulina Tablets”  de la Coral Club este un  remediu eficient şi preventiv în caz de:

  • insuficienţă de vitamine şi minerale;
  • anemii;
  • surplus de greutate;
  • afecţiuni ale tractului gastrointestinal;
  • ateroscleroză şi manifestări asociate.

Lasa un comentariu