Spirulina capsule


Spirulina Capsule

Spirulina Capsule

Compoziţie 

Spirulina, excipienţi.

Spirulina se utilizeaza in alimentatie în mod activ în peste 70 de ţări ale lumii.  Conform OMS este una din componentele de bază curativ-preventive ale alimentaţiei secolului XXI. Această algă, care posedă uimitoare calităţi nutritive, are o acţiune benefică asupra sănătăţii, compensează insuficienţa de vitamine şi minerale, participă la normalizarea nivelului de colesterol în sânge, reglează tensiunea arterială, stabilizează nivelul de zahăr, normalizează schimbul de proteine, carbohidraţi şi lipide, elimină din organism radionuclidele. Produsul „Spirulina” a fost elaborat pentru ca proprietatile benefice ale Spirulinei să fie accesibile fiecaruia dintre noi.

Acţiunea componentelor active

Complexul acizilor graşi polinesaturaţi, care se regăsesc în spirulină, poseda un rol important în reglarea proceselor intracelulare în organism, exercită un efect antisclerotic pronunţat şi acţiune antitrombotică notabilă, posedă activitate anti ischemică şi stimulează funcţia cardiacă.

Spirulina este de asemenea indicată persoanelor cu probleme digestive, în special vârstnicilor, cu predispoziţie spre constipaţii. Contribuie la cresterea maselor de lactobacterii şi bifodobacterii în intestin. Cercetarile efectuate au demonstrat ca administrarea spirulinei la persoanele de vârsta a treia în doză zilnică de 2 g reduce în mod considerabil nivelul de colesterol total în sânge, reducând în acelaşi timp nefrotoxicitatea, cauzată de medicamente şi metale grele.

Persoanele cu apetit scăzut din cauza intervenţiilor chirurgicale suferite sau a altor afecţiuni,  pot utiliza spirulina în calitate de sursă concentrată de proteine şi vitamine. În cazul colitelor ulceroase, dereglărilor digestive şi intoleranţei la anumite produse, se poate utiliza spirulina ca sursa de substanţe nutritive necesare în formă concentrată fără a încărca tractul gastrointestinal.

Fiind un depozit de iod, proteine şi vitamine, Spirulina participă la corectarea dereglărilor schimbului de substanţe la nivel celular cauzate de disfuncţii tiroidiene, precum şi la corectarea dereglărilor de metabolism cauzate de  insuficienţa de vitamine, minerale sau proteine.

Utilizare

Produsul „Spirulina”  de la Coral Club este eficient pentru profilaxia:

  • insuficienţei de proteine, vitamine şi minerale;
  • imunodeficienţelor;
  • hipofuncţiei glandei tiroide;
  • aterosclerozei şi manifestărilor asociate;
  • constipaţiilor şi disbacteriozei;
  • astenii în perioada de convalescenţă.

Lasa un comentariu