Savantul roman dr. Henri Coanda (1885-1972) este binecunoscut in toata lumea pentru cercetarile sale geniale, referitoare la motorul cu reactie si efectul Coanda in dinamica fluidelor. Este mai putin cunoscut insa faptul ca dr. Coanda a studiat timp de peste 60 de ani structura si calitatea apei potabile. Calatorind in toata lumea, el a descoperit si testat calitatile apei din locuri izolate (printre care tinutul Hunza, din nordul Pakistanului, si zona Vilcabamba din Ecuador), unde oamenii traiesc plini de vitalitate, fara boli sau carii dentare, mult peste 100 de ani
Avand in vedere ca organismul omenesc contine peste 70% apa, iar creierul – 90% apa, dr. Coanda era convins ca apa protejeaza sanatatea omului si intarzie procesul de imbatranire, mai mult decat oricare alt nutrient. Ca un rezultat exceptional al studiilor sale, el era capabil sa testeze calitatea apei potabile din orice zona geografica de pe mapamond si apoi putea sa prezica, folosind o formula proprie, longevitatea locuitorilor din acea zona doar bazat pe calitatile apei potabile.
In laboratoarele Pentagonului
In anul 1960, dr. Henri Coanda dezvoltase pentru Pentagon o torpila subacvatica, capabila de o viteza de 160 km/ora, fara a crea valuri, fiind nedetectabila de sistemele de tip radar. Lucrand in laboratoarele Pentagonului, in Stanford, Connecticut, dr. Coanda s-a imprietenit in 1963 cu tanarul cercetator american Patrick Flanagan care, desi avea doar 17 ani, lucra deja de catava vreme pentru Pentagon, avand inventii geniale in electronica si biochimie inca de la 11 ani. In ciuda respectabilei sale varste de 78 de ani, dr. Coanda era plin de vitalitate, de o iradianta si uimitoare inteligenta, de un excelent simt al umorului, ceea ce i-a atras imediat interesul si simpatia lui Patrik.
Secretul tineretii eterne
Pentru ca varsta nu i-a mai permis sa finalizeze secretul „tineretii fara batranete” bazat pe calitatile apei, dr. Coanda i-a inmanat lui Patrick toate rezultatele cercetarilor sale, fiind convins ca tanarul va descoperi in laborator secretul apei din tinutul Hunza. Dupa 30 de ani de cercetari intense, colaborarea cu savantul roman a dat roade: dr. Patrick Flanagan a fost propus de Academia suedeza pentru a primi premiul Nobel pentru descoperirile sale in biochimie si nutritie. Doar cu titlu informativ, amintim aici trei dintre produsele descoperite de dr. Flanagan:
Crystal Energy(Hydracel), solutie adaugata in apa distilata ce reproduce toate calitatile apei din tinutul Hunza, care poate prelungi energia organismului mult peste varsta de 100 de ani.
Microhydrin, un antioxidant in nutritie, de mii de ori mai puternic decat vitamina C, E sau beta-caroten. Microhydrin mareste pH-ul lichidelor vitale din organism catre limite alcaline foarte sanatoase, fara efecte secundare. Dr. Scott Jewkes din Salt Lake City afirma: „Daca ar fi sa recomand doar un singur produs pentru a trata toti pacientii mei, acest produs ar fi Microhydrin„. Un alt celebru medic din California, dr. Ron Meyers afirma: „In 20 de ani de practica medicala, nu am vazut nici un produs care sa se apropie de rezultatele exceptionale obtinute cu Microhydrin„. Testele clinice evidentiaza rezultatele biologice esentiale pentru sanatate si prevenirea imbatranirii. Sportivii din S.U.A. (de la fotbalisti la alpinisti si de la arte martiale la maratonisti) folosesc deja Microhydrin in competitiile nationale si internationale, pentru vitalitate si recuperare rapida, fara febra musculara, trecand toate testele americane si europene pentru substante netoxice.
Premiul Nobel in Chimie 1996
In anul 1996 o grupa de savanti( de la stinga la dreapta : Robert F. Curl Jr., Sir Harold W. Kroto, Richard E. Smalley) de la Rice University au primit premiul Nobel, pentru descoperirea Fulerenilor. Tehnologia care a pus bazele Nanotehnologiei, aplicata astazi in mai multe domenii, unul din ele fiind obtinerea particulelor Nano de principiu activ, care poseda o biodisponibilitate de 3-4 ori mai mare ca cele obtinute prin tehnologii obisnuite. In jur de 30% din produsele companiei „ Coral Club” sunt fabricate cu folosirea acestei tehnologii.
Rolf Ericsson –este unul din gentilomii constructiilor din Europa, proprietar al “imperiului Kiullenberg ”, distins cu titlul de « Imparatul … de constructii ». In anul 1988 fiind extrem de bolnav, a fost nevoit sa-si vinda “imperiul” pentru a putea trai ultimele clipe in liniste . La sfatul fiului sau, care era casatorit cu o japoneza, Rolf s-a mutat impreuna cu familia sa pe insula Okinawa. A inceput sa foloseasca « produsul national al Japoniei » – calciul de coral, iar peste sase luni Rolf Ericsson a incheiat un contract de colaborare cu Japonia in vederea importului nisipului de coral in Europa. Dupa aproximativ un an a fondat si a devenit astfel presedinte al PREVENTIVE MEDICAL GROUP ERICSSONS, primind dreptul de distribuitor exclusiv si actionar al ALKA-MINE® – unica companie japoneza, licentiata de guvern in cercetarea si exploatarea depunerilor de SANGO, coralul unicat din cele 2500 de specii.
Christopher Hills – supranumit “tatal spirulinei” a descoperit si a oferit lumii (incepand cu anul 1979) proprietatile biologice unice ale spirulinei. De asemenea el a extras din spirulina cel mai puternic complex antioxidant pe care l-a denumit – “Ficoten” – (Phycotene®in anul1987.). Un umanist si cercetator Dr. C. Hills, si-a inceput cariera de cercetator inca din tinerete visand sa ofere lumii intregi o perspectiva pentru eradicarea problemelor majore cu care se confrunta societatea : foametea, bolile (mai ales in randul copiilor), posibilitatea unei vieti indelungate si sanatoase.
Piter Micel – a fost decernat cu PREMIUL NOBEL in chimie in anul 1978. A cercetat si a descries in detaliu important ape care o are Q10 asupra organismului uman, o influenta vitala. «Coenzima Q10 » – este una din cele mai importante descoperiri din domeniul alimentatiei si nutritiei celulare. Pentru organimul uman reprzinta « scanteia vietii », avand acelasi rol ca si bujia in pornirea motorului unei masini. Daca exista posibilitate de a primi Q10 impreuna cu coktaiulul de antioxidanti din Microhidrina si Alka-Mine nu va refuzati acesta placere. Rezultatul este unul neasteptat si merita sa-l incercati, deoarece este vorba de mentinerea si prelungirea tineretii,a sanatatii si a potentialului energetic de a munci si a va bucura de viata, de buna functionare a inimii,a vaselor sanguine, a creierului. Incercati si ele va vor oferi sanatate si energie indelungata.
Albert Zher – Doctor in medicina si in domeniul nutritiei avand o experienta depeste 15 ani ca practician cercetator – elaborator al formulelor de nutritie rationala. Autor al multor best-sellere. Cea mai mare popularitate adobandit-o in momentul elaborarii programului “Colo Vada Plus” – un produs unic, dupa propritatile sale de a curata si a purifica la cele mai mici nivele ale organismului (pana la nivelul celular) aflindu-se in plina concordanta si armonie cu functionarea normala a organismului.
Patric Geil Flanagan – Doctor in medicina, un geniu laureat al PREMIULUI NOBEL in domeniul chimiei coloidale pentru elaborarea « Microclusterilor Flanagan ® » (in anul 1994). Patric Flanagan – autor a peste 200 de inventii brevetate in domeniul medicinei alternative si biofizicii.
Prima sa inventie brevetata a fost la varsta de 14 ani, un receptor de detectie, inventie care a fost vinduta fortelor speciale NASA. Fiind recunoscut la varsta de 17 ani ca fiind cel mai talentat om de stiinta din tinerii cercetatori ai Statelor Unite ale Americii, studentul si elevul savantului roman, Henry Coanda – dublu laureat al Premiului Nobel. La 19 ani –a devenit cel mai tanar colaborator la NASA, fiind consultant in progamul cosmic « Jemini ». Autor al celor mai populare carti, precum si cartea despre energia cosmica ale vestitei piramide Keops (Egipt), el a fost introdus in cartea recordurilor Guiness.
A sintetizat o substanta, care repeta proprietatile vindecatoare ale “apei vii”, primind marca comerciala de “Microclusteri Flanagan®” – “Energie cristalina”. Reprezinta un catalizator unic, pe baza Nanotehnologiei, ce permite rapid elevarea substantelor nutritive si ale componentului energetic ale oricaror produse alimentare sau ale oricaror produse biologic active. Cateva picaturi – si radical se imbunatatesc calitatile oricarui lichid, fie si nepurificat, sau a oricarui produs alimentar, se asigura si prepararea unei ape cristalin pura, imbogatita cu electroni (potential de antioxidare) si « energie vie » si care poseda proprietatile apei din ghetari. O descoperire si mai desavarsita (asa considera Patric Flanagan) este – « Microhydrina » – cel mai puternic donor de electroni recunoscut mondial, produs nominalizat pentru premiul Nobel.
Otto Warburg – chimist (laureat al Premiului Nobel pentru cercetarile sale asupra legaturii dintre oxigen si cancer). El a descoperit, ca nici o specie de virusi patologici, bacterie sau ciuperca nu poate trai in mediu in care exista oxigen. Ce insemna acest lucru? Aceea ca toti acesti virusi, bacterii si ciuperci apar si se dezvolta numai in locurile si mediile din organism, care nu sunt irigate in mod corespunzator cu oxigen (calitatea precara a sangelui. El este cel care a realizat legatura dintre aceste rezultate cu pH-ull lichidelor din organismul uman.