Programul pentru fluidizarea sângelui.

Sângele este mediul de bază al vieţii, de calitatea căruia depind toate procesele care decurg în organe şi celule. În cazul deteriorării calităţii sângelui, în primul rând al densificării, oxidării, creşterii conţinutului în colesterol etc., se îngreunează funcţia de bază a sângelui – cea de transport al substanţelor utile. Acest fenomen conduce   la dereglarea proceselor oxido-reducătoare în toate organele şi ţesuturile, inclusiv în creier, ficat, rinichi etc. Este necesar să menţinem calitatea sângelui la nivelul optim al homeostazei.

1. Sângele este constituit din apă în proporţie de peste 90%. Toate lichidele din organism posedă calităţi deosebite, aşa cum sunt structura, alcalinitatea cu valoarea aproximativă al pH-ului de 7,43, potenţialul oxido-reducător în limita a -50 milivolţi, tensiunea superficială redusă de 43 dyn/cm şi o mineralizare suficientă în doze homeopatice. Atunci când consumăm apă murdară, clorată, destructurată, gazoasă, cu tensiune superficială înaltă (apă din robinet are până la 73 dyn/cm), organismul este nevoit să consume o mare parte a energiei celulare pentru îmbunătăţirea calităţii apei.

2. A doua cauză a deteriorării calităţii sângelui este insuficienţa enzimatică. Cu ajutorul enzimelor în organism are loc scindarea integrală a proteinelor în aminoacizi, precum şi a lipidelor, carbohidraţilor etc. Enzimopatia duce la furnizarea în sânge a produselor insuficient oxidate ca urmare a scindării parţiale a moleculelor de proteine, glucide şi lipide. Astfel, apar dereglări ale proceselor biochimice în sânge, favorizând lipirea eritrocitelor şi cauzând, în consecinţă, lipsa de oxigen a celulelor şi ţesuturilor.

3. O altă cauză importantă a densificării sângelui este carenţa de minerale şi vitamine: vitamina C, zincul, seleniul… etc., care participă la procesul de secreţie al hormonilor şi enzimelor. Această insuficienţă poate fi cauzată de funcţionarea deficitară a ficatului – principalul laborator biochimic al organismului, care are nevoie de măsuri de curăţare efectuate la timp. Măsurile de curăţare trebuie efectuate la timp, întrucât ficatul suportă permanent sarcini mari, fiind indicată, mai ales, persoanelor, care folosesc alimente conservate, afumate, sărate şi dulci, precum celor care muncesc în condiţii nocive şi locuiesc în mediu ecologic nefavorabil.


MECANISMELE DE RESTABILIRE A CALITĂŢII SÂNGELUI

Programul include enzime, lichide alcalinizatoare, vitamine etc.

1. DIGESTABLE este o enzimă complexă, care conţine preponderent compuşi vegetali şi minerale. În prezent, acesta este unul din cele mai complexe produse enzimatice. Consumul acestui produs soluţionează pe deplin metabolizarea completă a moleculelor proteice mari, prezenţa cărora ar duce la furnizarea în sânge a produselor insuficient oxidate.

2. CORAL – MINE. În cazul consumului apei biologic disponibile, aşa cum este CORAL-MINE, îmbogăţită cu minerale alcaline, în doze adecvate lichidelor noastre biologice, absolut curată şi structurată, vom ajuta organismul să-şi menţină nivelul optim al calităţii sângelui, limfei şi altor medii vitale esenţiale. Consumul a minim 1,5 l din această apă poate normaliza complet toate procesele biochimice din sânge şi poate susţine vitalitatea celulelor, organelor şi ţesuturilor în regimul autoreglării active. CORAL-MINE contribuie la normalizarea funcţionarii întregului sistem cardiovascular, modificând reologia sângelui spre domeniul de susţinere a homeostazei.

3. GINKGO BILOBA este denumit ”frunza copacului dragonului”, fiind, probabil, unul dintre cei mai vechi arbori de pe pământ. Capacităţile sale curative unice erau cunoscute încă din antichitate de către vechii aztecii. Extractul din frunze de ginkgo biloba este capabil să menţină sângele în stare ”fluidă”. Procesele de normalizare decurg la nivel enzimatic. Totodată, produsul întăreşte pereţii vaselor, refăcând intima (pelicula interioară) deteriorată a vaselor.

4. Usturoiul este unul din cele mai cunoscute remedii naturale, utilizate de mii de ani în medicina populară pentru tratarea bolilor cardiovasculare. Având capacitatea de a stimula fluidizarea sângelui, usturoiul ajută la restabilirea microcirculaţiei sângelui şi a balanţei de oxigen a acestuia, în special la oamenii în vârstă. Încă din timpurile lui Ivan cel Groaznic, toate remediile tradiţionale antiaterosclerotice includeau în mod obligatoriu şi extracte de usturoi.

5. Anghinarea este o plantă unică în ceea ce priveşte capacitatea sa de curăţare a ficatului. Contribuie la reducerea colesterolului, coagulării sângelui, la neutralizarea substanţelor toxice şi normalizarea schimbului de lipide.

6. Lecitina aparţine grupului fosfolipidelor. Administrarea de lecitină contribuie la profilaxia aterosclerozei. Lecitina reduce colesterolul, îmbunătăţeşte memoria şi microcirculaţia, favorizează normalizarea evacuării bilei şi absorbţia în intestin a acizilor graşi.

 

PRODUSELE RECOMANDATE

GINKO BILOBA : Câte 1 capsulă de 2 ori pe zi.

ARTICHOKE : Câte 2 capsule 1 dată pe zi înainte de culcare.

TRUE LECITHIN Câte 1 capsulă pe zi.

DIGESTABLE Câte 1 capsulă de 2 ori pe zi înainte de mesele principale. Se va bea cu un pahar cu apă.

GARLIC Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi în timpul mesei.

 

Eficienţa aplicării programului creşte dacă produsele sunt băute cu apa biologic activă CORAL-MINE, ce conţine minerale alcalinizatoare. Această apă are proprietăţi biologice îmbunătăţite (tensiune superficială scăzută, reacţie slab alcalină), care corespund necesităţilor celulelor organismului. Apa structurată CORAL-MINE este îmbogăţită cu minerale şi are un gust plăcut.

Lasa un comentariu