Programul «Longevitatea masculină» (benefic în cazul afecţiunilor inflamatorii ale prostatei)

 CAUZELE DIMINUĂRII CAPACITĂŢII REPRODUCTIVE

 

 Fiecare bărbat doreşte să-şi prelungească longevitatea masculină activă. Care sunt cauzele care pot duce la neîndeplinirea acestei dorinţe? În prezent eforturile pe care le suportă bărbaţii la serviciu, au crescut considerabil. O influenţă negativă asupra întregului organism şi asupra funcţiei de reproducere, în particular, o au  factori ca stresul, depresia socială, problemele în derularea afacerilor, instabilitatea financiară etc. Incidenţa mortalităţii în cazul populaţiei de sex masculin cu vârsta cuprinsă între 35 şi 50 de ani a crescut considerabil, în mare măsură datorită factorilor de stres. Afecţiunile inflamatorii ale prostatei pot apărea datorită unor factori cum ar fi:

1. Principala cauză, de regulă, o reprezintă bacteriile corelate cu infecţia micotică în glanda prostatică.

2. Urmările proceselor inflamatorii în glanda prostatică. Manifestările reminiscente, sub formă de cicatrice, chisturi şi diverse dereglări structurale, reduc considerabil funcţionarea ”celei de-a doua inimi” la bărbaţi.

3. Fenomenele de retenţie în rinichi şi vezica urinară, legate de procesele inflamatorii, menţin, de regulă, nivelul general al infectării organismului.

4. Alimentaţia neechilibrată, mai ales, insuficienţa unei serii de minerale specifice pentru organismul masculin, contribuie la dereglarea fondului hormonal. Acest lucru este evident în special la persoanele adulte şi în vârstă.

5. Scăderea imunităţii.

6. Insuficienţa apei în organism poate contribui la pierderea prematură a funcţiei reproductive.

 

MECANISMELE DE RESTABILIRE A FUNCŢIEI

Pentru asigurarea sănătăţii reproductive şi longevităţii masculine active nu sunt suficiente doar anumite pilule ”magice” de stimulare, care promit că vindecă totul şi imediat. Trebuie întreprinse măsuri profilactice regulate pentru susţinerea sistemului reproductiv şi a organismului în general cu hrană asimilată la nivel celular.

1. O condiţie importantă pentru restabilirea funcţiilor este folosirea unor produse naturale, verificate şi eficiente, ca de exemplu PAU D’ARCO, care stimulează combaterea proceselor inflamatorii din ţesuturile glandei prostatice.

2. COMBINATION ELEVEN, care are în compoziţia sa rădăcina de nalbă-mare, fructe de ienupăr, rădăcină de ghimbir şi ardei de Cayenne, îmbunătăţeste funcţia uroexcretoare, combate procesele inflamatorii, activizează protecţia celulara la nivelul rinichilor şi sistemului uroexcretor.

3. GOTU KOLA sporeşte capacitatea de efort fizic al organismului, întăreşte musculatura netedă, îmbunătăţeşte potenţa, contribuie la eliminarea proceselor de retenţie din zona bazinului mic.

4. În mod tradiţional, unul dintre cele mai utile minerale pentru bărbaţi este considerat ZINCUL, care intră în compoziţia hormonului masculin, testosteronul.

5. Protecţia celulară antioxidantă este foarte importantă pentru menţinerea fondului hormonal şi protecţia organismului masculin împotriva infecţiilor. Unul dintre cei mai eficienţi antioxidanţi naturali, care protejează celula împotriva radicalilor liberi, este MICROHYDRIN®.

6. Este necesară menţinerea în organism a unei balanţe optime de rezerve de apă, consumând, de preferinţă, apă calitativă biodisponibilă.

 

PRODUSE RECOMANDATE DE CORAL CLUB

COMBINATION ELEVEN : Câte 1 capsulă pe zi.

PAU D’ARCO : Câte 1 capsulă de 4 ori pe zi după masă, timp de 25 de zile.

ZINC Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi.

MICROHYDRIN Câte 1 capsulă 1 dată pe zi, luată cu un pahar cu apă.

GOTU KOLA : Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz.

 

Eficienţa aplicării programului creşte dacă produsele sunt băute cu apa biologic activă CORAL-MINE, ce conţine minerale alcalinizatoare. Această apă are proprietăţi biologice îmbunătăţite (tensiune superficială scăzută, reacţie slab alcalină), care corespund necesităţilor celulelor organismului. Apa structurată CORAL-MINE este îmbogăţită cu minerale şi are un gust plăcut.

Lasa un comentariu