Programul complex antiparazitar pentru copii (de la 7 ani)

CAUZALE INFECŢIILOR PARAZITARE

Depistarea invaziilor parazitare la copii decurge mai dificil decât la adulţi, cu toate că mecanismele şi cauzele acestora sunt similare. Deseori, unele boli, precum bronşitele cronice, alergiile, anemiile, afecţiuni ale pielii, sistemului limfatic, articulaţiilor, sistemului nervos central, au drept cauză chiar invazia helminţilor, care nu este uşor de depistat.
Bolile parazitare pot fi una din cauzele încetinirii dezvoltării psihice şi fizice la copii. De regulă, prin aplicarea unor tratamente care nu iau în considerare şi această posibilitate, se obţin efecte nesemnificative.
 
 
CAUZELE INVAZIILOR PARAZITARE

1. Nerespectarea igienei personale. Pătrunderea directă a ouălor de helminţi în organism prin hrană şi de pe mâinile nespălate.

2. Scăderea secreţiei sucului gastric, care distruge membrana ouălor de helminţi.

3. Slăbirea imunităţii.

4. Dereglarea micro-biocenozei normale a intestinului.

5. Alimentaţia neechilibrată.

6. Dereglări ale evacuării bilei în duoden şi pierderea proprietăţilor bacteriostatice ale bilei.

7. Infecţii micotice asociate.

8. Dereglări ale activităţii enzimelor.

 
COMPONENTELE PROGRAMULUI ANTIPARAZITAR DE LA CORAL CLUB
 
Se recomandă efectuarea în mod regulat a curelor profilactice de dehelmentizare, întrucât invaziile repetate sunt un fenomen frecvent. În schimbul preparatelor antiparazitare chimice, care pot deveni periculoase, mai ales dacă sunt utilizate în mod repetat, propunem următoarele alternative:

1. Respectaţi regulile de igienă personală.

2. Acţiune antiparazitară directă. Se recomandă ca remediile folosite în programele antiparazitare pentru copii să fie 100% naturale şi fără efecte secundare. Utilizând produse naturale, putem obţine efectul eliberării organismului de helminţi fără simptomele intoxicării. În cazul copiilor este de preferat a se utiliza produsul COMBINATION SEVEN (Combinaţia de plante Nr.7). El include frunze de nuc negru, extract de usturoi, scoarţă de cassia, etc. Combinaţia este naturală şi de o eficienţă deja testată.

3. Este indicat ca programele antiparazitare pentru copii să includă şi enzime. În practica pentru copii s-a constatat că este eficient produsul PAPAYA, care optimizează procesul de dehelmentizare.

4. Pentru suprimarea disconfortului, cauzat de  de dede tractul gastrointestinal (spasme, greaţă, meteorism), se utilizează produsul COMBINATION ONE (Combinaţia de plante Nr.1), care îmbunătăţeşte digestia. Exercită acţiune antiinflamatoare, colagogă, antispastică şi astringentă.

5. Pentru creşterea eficienţei şi menţinerea rezultatelor obţinute după finalizarea dehelmentizării, sunt recomandate produsele MEGA ACIDOPHILUS şi FIRST FOOD™ (Colostru).

6. Este necesară menţinerea în organism a unei balanţe optime de rezerve de apă, consumând, de preferinţă, apă calitativă biodisponibilă.

PRIMA ETAPĂ: DEHELMENTIZAREA (21 de zile)
 
 Dozele de administrare diferă în funcţie de vârstă
 
COMBINATION SEVEN : Câte 1 comprimat de 2-3 ori pe zi.
 
COMBINATION ONE Câte 1 comprimat de 2-3 ori pe zi.
 
PAPAYA Câte ½-1 comprimat de 2-3 ori pe zi după masă, se mestecă fără grabă.
 
MEGA ACIDOPHILUS : Câte 1 capsulă de 1-2 ori pe zi înainte de masă, timp de 1 lună.
 
FIRST FOOD : Câte 1 capsulă de 1-2 ori pe zi (în funcţie de vârstă), de preferat pe stomacul gol sau înainte de masă.
 
 
Eficienţa aplicării programului creşte dacă produsele sunt băute cu apa biologic activă CORAL-MINE, ce conţine minerale alcalinizatoare. Această apă are proprietăţi biologice îmbunătăţite (tensiune superficială scăzută, reacţie slab alcalină), care corespund necesităţilor celulelor organismului. Apa structurată CORAL-MINE este îmbogăţită cu minerale şi are un gust plăcut.

Lasa un comentariu