Programul complex antiparazitar pentru adulţi

CAUZELE INFECŢIILOR PARAZITARE

 

Conform datelor OMS, din 50 de milioane de oameni care mor anual în lume, mai mult de 16 milioane părăsesc viaţa din cauza afecţiunilor infecţioase şi parazitare. Din punct de vedere al frecvenţei de contaminare, helmintozele intestinale ocupă locul trei în lume. Helmintozele provoacă alergizarea organismului, reduc rezistenţa la infecţii, exercită acţiune toxică asupra corpului uman. Deseori, în spatele diverselor diagnostice, cum sunt, spre exemplu, eczema, psoriazisul, astmul bronşic, bolile ficatului şi ale pancreasului, epilepsia, sindroamele articulare severe, afecţiunile retinei ochiului etc., se ascund diverse invazii parazitare, care reprezintă cauza sau una dintre cauzele îmbolnăvirii. În organismul uman pot coabita până la 150 de tipuri de helminţi. Depistarea infestării cu paraziţi este foarte dificilă. De exemplu, depistarea ascaridei-toxocară a câinelui la om se poate face numai prin analiza imunoenzimatică a sângelui sau prin prelevarea şi analizarea unor probe de pe piele. Depistarea unor anumite specii de paraziţi se realizează cu ajutorul unor coloranţi speciali. Luând în considerare nivelul crescut al riscului de a fi purtător de helminţi, se recomandă efectuarea unui tratament profilactic de dehelmentizare de 2 ori pe an.

CAUZELE INVAZIILOR PARAZITARE

1. Nerespectarea igienei personale.

2. Scăderea secreţiei sucului gastric, care distruge membrana ouălor de helminţi.

3. Slăbirea imunităţii.

4. Dereglarea micro-biocenozei normale a intestinului.

5. Alimentaţia neechilibrată.

6. Dereglări ale evacuării bilei în duoden şi pierderea proprietăţilor bacteriostatice ale bilei.

7. Infecţii micotice asociate.

8. Dereglări ale activităţii enzimelor.

 

COMPONENTELE PROGRAMULUI ANTIPARAZITAR DE LA CORAL CLUB:

1. Respectaţi regulile de igienă personală. Nu uitaţi să spălaţi bine legumele, fructele, verdeaţa etc.Este necesară optimizarea funcţionării tractului digestiv: normalizarea evacuării bilei în duoden, restabilirea peristaltismului intestinal şi microflorei sale benefice, activizarea funcţiei enzimelor, crearea condiţiilor nefavorabile pentru dezvoltarea stadiilor de larvă ale helminţilor. Cel mai bine răspunde tuturor acestor cerinţe produsul complex pentru curăţare LAX-MAX.

2. Este necesară utilizarea unor remedii sigure, care au o acţiune antiparazitară direcţionată. Acestor criterii le corespunde produsul natural BLACK WALNUT LEAVES (Frunze de nuc negru), care contribuie la eliberarea organismului de paraziţi fără efecte secundare de intoxicare. Astfel, se exclude riscul acţiunii toxice asupra ficatului şi rinichilor cu produse antiparazitare de natură chimică, care au o multitudine de efecte adverse.

3. Pentru programul de dehelmentizare este recomandată folosirea produsului GARLIC (Usturoiul), întrucât acesta posedă acţiune fitoncidă, antibacteriană, antimicrobiană şi antiparazitară, fiind utilizat încă din antichitate ca antihelmitic în medicina  populară.

4. Pentru asigurarea funcţionării optime a tractului gastrointestinal şi menţinerea rezultatelor obţinute după etapa dehelmentizării, se recomandă administrarea produsului DIGESTION FORMULA (Formula Digestivă) – o combinaţie unică şi echilibrată de enzime şi bacterii „prietenoase”, cu efect benefic asupra organismului.

Este necesară menţinerea în organism a unei balanţe optime de rezerve de apă, consumând, de preferinţă, apă calitativă biodisponibilă.

 

PRIMA ETAPĂ: DEHELMENTIZAREA (21 de zile)

LAX-MAX Se va începe cu 1 capsulă şi se va ajunge la 4 capsule pe zi în timpul mesei.

BLACK WALNUT LEAVES Câte 2 comprimate de 2 ori pe zi în timpul mesei.

GARLIC Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi în timpul mesei

 

ETAPA A DOUA: RESTABILIREA

 

DIGESTION FORMULA : Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi cu apă, cu 30 minute înainte de masă, după parcurgerea primei părţi a programului.

 

Eficienţa aplicării programului creşte dacă produsele sunt băute cu apa biologic activă CORAL-MINE, ce conţine minerale alcalinizatoare. Această apă are proprietăţi biologice îmbunătăţite (tensiune superficială scăzută, reacţie slab alcalină), care corespund necesităţilor celulelor organismului. Apa structurată CORAL-MINE este îmbogăţită cu minerale şi are un gust plăcut.

Lasa un comentariu