Programul complex antiinflamator în infecţii bacteriene, virale şi micotice

CAUZELE AGRESIUNII BACTERIENE-VIRALE-MICOTICE

 

Conform datelor OMS, mai mult de 70% din oameni se confruntă cu probleme de sănătate, legate de prezenţa în organism a bacteriilor, viruşilor sau ciupercilor. Cel mai des întalnite sunt afecţiunile care nu au fost tratate integral, ajungând astfel  în stadiu cronic. În practică este foarte greu să descoperi spectrul întreg de bacterii şi viruşi, purtători ai cărora suntem, de aceea tratarea infecţiilor cronice este una dintre sarcinile complexe din medicină. Există multe cauze ale agresiunii bacteriene-viral-fungice, printre care se numără:

1. Administrarea fără control a antibioticelor, mai ales în cazurile infecţiilor virale, afecţiuni în care această gamă de medicamente este  practic inutilă. Antibioticele nu acţionează asupra viruşilor, dar în schimb activează în mod substanţial bolile micotice, mai ales cele care decurg în mod ascuns.

2. Protecţia imunitară scăzută. Foarte des infecţiile au un caracter cronic de lungă durată şi imunitatea nu le poate face faţă. Consumul suplimentar al preparatelor farmaceutice, aşa cum sunt salicilatele, sulfanilamidele etc. inhibă şi mai mult sistemul imunitar.

3. Foarte des în organism sunt prezente forme mixte, de exemplu, bacteriene virale sau viral micotice, în acest caz fiind foarte dificilă acţiunea directă asupra lor din cauza toxicităţii crescute a preparatelor farmaceutice.

4. Dezechilibrul de vitamine şi minerale din organism conduce de asemenea la prelungirea duratei infecţiilor.

5. Dereglare a balanţei hidrice, în primul rând deshidratarea organismului şi coagularea sângelui, înrăutăţesc considerabil microcirculaţia, iar împreună cu ea şi imunitatea locală. Există multe alte cauze care explică durata prelungită a proceselor infecţioase.

 

MECANISMELE DE ACŢIUNE ANTIINFLAMATOARE

Principiul de bază al acţiunii în cazul infecţiilor mixte bacteriene-virale este creşterea imunităţii şi încercarea de a nu înrăutăţi starea de sănătate. Produsele care acţionează negativ asupra microflorei benefice, duc la inhibarea bruscă a imunităţii (până la 80% din ţesutul limfoid se află în intestin). În principal, din această cauză toate remediile ce se vor aplica în tratament, trebuie să fie în primul rând, sigure pentru organism, ţinând cont de faptul că procesul de restabilire este de lungă durată.

1. În practica mondială, unul dintre cele mai sigure şi eficiente produse complexe naturiste este recunoscut a fi PAU D’ARCO, care posedă simultan acţiune antibacteriană (datorită lapacolului) şi antiparazitară. Totodată este foarte important faptul că PAU D’ARCO este un puternic adjuvant imunomodulator şi antioxidant.

2. SILVER-MAX este un ”antibiotic” universal natural, cu un spectru antimicrobian vast, care cuprinde în jur de 650 de tipuri de bacterii. Soluţia SILVER-MAX, pe bază de apă, este recunoscută a fi unul dintre cele mai sigure remedii pentru organismul omului, întrucât administrarea sa nu afectează imunitatea şi microflora benefică a intestinului .

3. Produsul GARLIC este un fitoncid natural, cu acţiune distrugătoare  asupra microflorei patogene confirmată de utilizarea sa în  timp ca remediu naturist.

4. Produsul BLACK WALNUT LEAVES este un uşor remediu antiinflamator şi imunostimulator, cu efect antiparazitar asociat.

 

PRODUSELE RECOMANDATE

BLACK WALNUT LEAVES : Câte 2 comprimate de 2 ori pe zi în timpul mesei.

GARLIC : Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi în timpul mesei.

SILVER-MAX : Câte ½ de linguriţă de 2-3 ori pe zi, se ţine sub limbă, după care se înghite.

PAU D’ARCO : Câte 1 capsulă (în cazuri complicate câte 2 capsule) de 3 ori pe zi după masă.

 

Eficienţa aplicării programului creşte dacă produsele sunt băute cu apa biologic activă CORAL-MINE, ce conţine minerale alcalinizatoare. Această apă are proprietăţi biologice îmbunătăţite (tensiune superficială scăzută, reacţie slab alcalină), care corespund necesităţilor celulelor organismului. Apa structurată CORAL-MINE este îmbogăţită cu minerale şi are un gust plăcut.

Lasa un comentariu