Programul care contribuie la restabilirea organelor reproductive la femei

CAUZELE PATOLOGIILOR ORGANELOR REPRODUCTIVE LA FEMEI

 

1. Cele mai răspândite cauze sunt procesele inflamatorii, legate de infecţiile cu transmitere sexuală. De regulă, acestea sunt boli de provenienţă bacteriană, virală şi micotică. În acest sens, sunt deosebit de periculoase infecţiile care decurg în mod ascuns, precum chlamidiaza, ureoplasmoza, gardnereloza etc.

2. Alimentaţia neechilibrată duce la epuizarea rezervelor de vitamine şi minerale, care răspund de nivelul hormonal al organismului feminin. În consecinţă, se observă dereglarea producţiei de hormoni, care duce la deficienţe în funcţionarea sistemului reproductiv.

3. Dezechilibrarea funcţionării organelor reproductive, legată de factori multipli, inclusiv de natură ecologică, toxică, psihologică şi altele.

4. Enzimopatiile generează afecţiuni inflamatorii, care necesită tratamente complexe, ce nu au întotdeauna efectele scontate; deseori se formează  chisturi, apare predispoziţia alergică a organismului care se răsfrânge în mod negativ asupra sănătăţii sistemului reproductiv feminin şi asupra funcţiei de naştere, în special.

5. Insuficienţa apei în organism duce la încetarea prematură a funcţiilor sistemului reproductiv.

 

MECANISMELE DE RESTABILIRE A FUNCŢIILOR

1. Luând în considerare posibilitatea prezenţei infecţiei în organism, un aport benefic nebănuit îl au remediile antibacteriene şi antiinflamatoare  naturale cu acţiune complexă. Unul din mijloacele eficiente de provenienţă naturală, care are un larg spectru antibacterian, antiviral, antimicotic, dovedit prin utilizarea sa în medicina populară de-a lungul anilor, este PAU D’ARCO (Scoarţă de Arborele Furnicilor).

2. Oamenii de ştiinţă consideră ca fiind extrem de necesar pentru femei aportul de Vitaminele E şi A, precum şi cel de Lecitină. Aceste substanţe au un rol activ în toate procesele, care se petrec în sistemul reproductiv. Insuficienţa lor în alimentaţie trebuie completată, întrucât ea duce la apariţia unor afecţiuni serioase.

3. COMBINATION FOUR (Combinaţia de plante nr.4) exercită o acţiune armonioasă asupra organismului feminin. Plantele care intră în componenţa sa contribuie la îmbunătăţirea fondului hormonal şi libidoului, normalizează ciclul menstrual şi restabilesc alte funcţii ale sistemului reproductiv.

4. Enzima vegetală PAPAYA are acţiune de întinerire, restabileşte imunitatea, exercită o acţiune de absorbţie şi antiinflamatoare, are efect hipoalergic.

5. Este necesară menţinerea în organism a unei balanţe optime de rezerve de apă, consumând, de preferinţă, apă calitativă biodisponibilă.

 

PRODUSE RECOMANDATE DE CORAL CLUB

VITAMIN E : Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi în timpul mesei.

PHYCOTENE Câte 1 capsulă de 2 ori pe zi cu 30 de minute înainte de masă.

PAPAYA Câte 1 comprimat de 3 ori pe zi după masă, masticabil

PAU D’ARCO : Câte 1 comprimat de 4 ori pe zi după masă.

TRUE LECITHIN : Câte 1 capsulă de 2 ori pe zi în timpul mesei, dimineaţa şi la prânz.

COMBINATION FOUR : Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, turnând un pahar cu apă sau dizolvând într-un pahar cu apă fierbinte.

 

Eficienţa aplicării programului creşte dacă produsele sunt băute cu apa biologic activă CORAL-MINE, ce conţine minerale alcalinizatoare. Această apă are proprietăţi biologice îmbunătăţite (tensiune superficială scăzută, reacţie slab alcalină), care corespund necesităţilor celulelor organismului. Apa structurată CORAL-MINE este îmbogăţită cu minerale şi are un gust plăcut.

Lasa un comentariu