Programul care contribuie la restabilirea funcţiilor sistemului respirator

CAUZELE DEREGLĂRII FUNCŢIONĂRII NORMALE A SISTEMULUI RESPIRATOR

 

Potrivit datelor OMS, afecţiunile organelor respiratorii se află pe primul loc în clasamentul îmbolnăvirilor, depăşindu-le chiar şi pe cele cardiace. Se înregistrează o rată crescută atât a afecţiunilor cronice (bronşita cronică, astmul bronşic), cât şi a celor acute (bronşită acută, pneumonia). Un număr mare de oameni contactează afecţiuni respiratorii virale acute, de câteva ori pe an. De funcţionarea normală a sistemului respirator depinde nu doar aprovizionarea fiecărei celule, ţesut cu oxigen şi eliminarea dioxidului de carbon; funcţiile sistemului respirator sunt foarte variate: menţinerea nivelului optim al balanţei termice, protecţia organismului împotriva factorilor nefavorabili ai mediului ambiant, secreţia unui şir de substanţe biologic active etc.

1. Nu este un secret că aerul pe care îl respirăm conţine emisii de la întreprinderile industriale, gaze de eşapament de la mijloacele de transport, praf cu acţiune toxică şi alergizantă. Mai mult de atât, o mare parte din populaţie îşi completează mediul toxic (atât pentru ei, cât şi pentru cei din jur) cu un alt factor de risc – răşinile cancerigene, conţinute în fumul de ţigară. Toţi aceşti factori suprasolicită activitatea  plămânilor  de eliminare a toxinelor, atât de provenienţă internă, cât şi de provenienţă externă.

2. Alimentaţia incorectă şi neechilibrată duce la insuficienţa în organism a vitaminelor şi mineralelor. În consecinţă, scade activitatea sistemului imunitar, care asigură protecţia antibacteriană şi antivirală a organismului.

3. Factorii naturali nefavorabili, epidemiile, poluarea mediului înconjurător, situaţiile de stres scad imunitatea.

4. Deshidratarea organismului scade în mod semnificativ cantitatea mucozităţilor, schimbându-le consistenţa, îngreunând expectoraţia acestora, favorizând dezvoltarea bolilor alergice.

 

MECANISMELE DE RESTABILIRE A FUNCŢIILOR SISTEMULUI RESPIRATOR

1. O condiţie importantă pentru restabilirea funcţiilor respiratorii, atât în cazul afecţiunilor acute, cât şi a celor cronice, este eliminarea senzaţiilor dureroase, a iritaţiilor şi spasmelor. Trebuie stimulat afluxul de sânge spre organul bolnav, curăţindu-l totodată, trebuie asigurată expectoraţia din căile respiratorii şi uşurată respiraţia. Această sarcină poate fi rezolvată în mod eficient şi cu ajutorul produsului COMBINATION THREE (Combinaţia de plante Nr.3), care include în compoziţia sa cimbru, frunze de lumânărică, eriodiction de California, scoarţă de ulm alb, iarba fluturilor.

2. LICORICE ROOT (Rădpcina de lemn dulce) exercită efect imunomodular şi tonifiant, având o influenţă benefică asupra funcţiei bronhiilor. Produsul are acţiune antiinflamatoare şi antialergică.

3. Acţiunea antivirală a produsului PAU D’ARCO este deja renumită. Încă din antichitate, vechii incaşi foloseau Scoarţa de Arborele Furnicilor ca remediu curativ.

4. Unul dintre cele mai utilizate produse cu acţiune antibacterienă, datorită spectrului său larg de acţiune dovedit, este SILVER-MAX, care acţionează aproape asupra tuturor microorganismelor patogene. Mai mult de atât, spre deosebire de antibioticele chimice, SILVER-MAX nu distruge microflora benefică intestinului.

5. Procesul de însănătoşire se desfăşoară mai rapid dacă organismul primeşte o cantitate suficientă de vitamine şi microelemente. EYEBRIGHT(Silurul) este bogat în vitaminele A şi C, conţine mult fier, stimulează imunitatea şi îmbunătăţeşte calitatea sângelui.

6. Usturoiul, este folosit încă din timpuri străvechi ca antibiotic natural pentru tratarea şi profilaxia afecţiunilor organelor respiratorii. Usturoiul conţine o mare cantitate de vitamine, precum şi uleiuri eterice, fitoncide şi iod. Îmbunătăţeşte funcţionarea tractului gastrointestinal şi contribuie la refacerea imunităţii.

 

PRODUSELE RECOMANDAT

COMBINATION THREE : Câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, se poate dizolva într-un pahar cu apă şi se bea ca un ceai.

LICORICE ROOT : Se dizolvă 1 comprimat într-un pahar cu apă şi se bea ca un ceai de 3 ori pe zi.

SILVER-MAX : Câte ½ linguriţă de 3 ori pe zi.

GARLIC Câte 1 capsulă de 2 ori pe zi în timpul mesei.

PAU D’ARCO : Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi după mesele principale.

EYEBRIGHT Câte 1 comprimat de 3 ori pe zi.

 

Eficienţa aplicării programului creşte dacă produsele sunt băute cu apa biologic activă CORAL-MINE, ce conţine minerale alcalinizatoare. Această apă are proprietăţi biologice îmbunătăţite (tensiune superficială scăzută, reacţie slab alcalină), care corespund necesităţilor celulelor organismului. Apa structurată CORAL-MINE este îmbogăţită cu minerale şi are un gust plăcut.

Lasa un comentariu