Programul care contribuie la restabilirea funcţiei rinichilor

 CAUZELE AFECŢIUNILOR RINICHILOR

 

Rinichii sunt una dintre verigile principale ale sistemului excretor al organismului, asigurând filtrarea sângelui întrucât prin urina pe care o elaborează elimină deşeurile şi apa în exces. Acest ”filtru biologic” funcţionează într-un regim foarte intens: în fiecare minut rinichii curăţă 1,6 litri de sânge. Modul nostru de viaţă contribuie la suprasolicitarea rinichilor, care se îmbolnăvesc deseori înaintea altor organe. Datorită importanţei lor vitale pentru organism, trebuie să le asigurăm condiţii optime de funcţionare. Enumerăm câteva cauze care pot cauza apariţia afecţiunilor renale:

1. Procesele inflamatoare ale sistemului uroexcretor. Infecţia poate pătrunde în sistemul uroexcretor atât pe cale ascendentă, de exemplu în cazul bolilor care se transmit pe cale sexuală, cât şi pe ”căile de transport” (sânge, limfă) în cazul prezenţei în organism a focarelor de infecţie.

2. Procesele de retenţie în căile urogenitale favorizează apariţia proceselor inflamatorii. Ele duc, de asemenea, la crearea unui mediu favorabil pentru dezvoltarea litiazei renale.

3. Alimentaţia neechilibrată, care duce la epuizarea celulelor rinichilor. Rinichii suportă o sarcină considerabilă, legată de detoxifierea permanentă a organismului şi de aceea necesită un grad ridicat de alimentaţie celulară.

4. Rinichii suportă o suprasolicitare masivă în cazul deficitului de apă în organism şi a utilizării unei ape cu calitate deficitară. Suprasolicitându-se, rinichii se îmbolnăvesc deseori înaintea altor organe, de aceea trebuie să le asigurăm condiţii optime de funcţionare.

 

MECANISMELE DE RESTABILIRE ALE FUNCŢIEI RINICHILOR

1. Afecţiunile inflamatorii ale sistemului uroexcretor necesită terapie antibacteriană de lungă durată, de aceea este atât de importantă căutarea unor remedii de substituire. În cazul afecţiunilor renale este benefică utilizarea  produselor antibacteriene naturale. Unele dintre cele mai utilizate şi eficiente remedii naturale sunt PAU D’ARCO (Scoarţă de Arborele Furnicilor) şi SILVER-MAX (Argint coloidal).

2. Un uşor efect diuretic, care asigură drenarea rinichilor, obţinut în special prin utilizarea fito-produselor, este benefic în cazul oricărei patologii a rinichilor. În Orient, Anghinarea (ARTICHOKE) este recunoscut ca un remediu uşor diuretic, sigur pentru organism. COMBINATION SIX (Combinaţia de plante Nr.6) s-a dovedit a fi o combinaţie de plante cu acţiune antiinflamatoare – detoxifiantă, care asigură, totodată, un efect diuretic şi de eliminare al sărurilor.

3. Lucerna este o planta unică, care conţine o mare cantitate de vitamine, minerale şi microelemente. Lucerna (ALFALFA) este un diuretic uşor. Acţionează ca remediu diuretic şi antiinflamator, care favorizează eliminarea sărurilor acidului uric şi scăderea nivelului de colesterol în sânge.

4. Este necesară menţinerea în organism a unei balanţe optime de rezerve de apă, consumând, de preferinţă, apă calitativă biodisponibilă.

 

PRODUSE RECOMANDATE DE CORAL CLUB

ARTICHOKE Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, se poate dizolva într-un pahar cu apă şi se bea ca un ceai.

SILVER-MAX Câte ½ linguriţă de 4 ori pe zi sub limbă, cu 30 de minute înainte de masă.

ALFALFA (Lucerna) : Câte 1 comprimat de 3 ori pe zi în timpul mesei.

PAU D’ARCO : Câte 1 capsulă de 4 ori pe zi după masă.

COMBINATION SIX Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, dizolvat într-un pahar cu apă fierbinte.

 

Eficienţa aplicării programului creşte dacă produsele sunt băute cu apa biologic activă CORAL-MINE, ce conţine minerale alcalinizatoare. Această apă are proprietăţi biologice îmbunătăţite (tensiune superficială scăzută, reacţie slab alcalină), care corespund necesităţilor celulelor organismului. Apa structurată CORAL-MINE este îmbogăţită cu minerale şi are un gust plăcut.

Lasa un comentariu