Programul care contribuie la restabilirea digestiei optime

CAUZELE DEREGLĂRII DIGESTIEI

 

Medicii chinezi sunt adepţii proverbului: ”Nu suntem ceea ce mâncăm, ci doar ceea ce asimilăm” şi de aceea le propun bolnavilor ”să-şi caute boala pe fundul farfuriei”. Aceste cuvinte ascund o mare doză de adevăr. În ultimul timp încălcăm tot mai des legile naturii, în ceea ce priveşte caracterul natural al componentelor necesare din alimentaţia noastră. Dereglarea proceselor de digestie şi asimilare stă la baza dezvoltării multor afecţiuni şi poate fi generată de următoarele  cauze:

1. Dereglarea microbiocenozei normale a intestinului ca urmare a acţiunii dăunătoare a factorilor ecologici, a alimentaţiei iraţionale, a consumului băuturilor acidulate, antibioticelor etc.

2. Prelucrarea avansată a alimentelor. Din cele 96000 de tipuri de organisme vii, care populează planeta noastră, numai omul foloseşte hrană tehnologizată, în mare parte ”moartă”, încercând să-şi recreeze din ea citoplasma vie a celulelor sale.

3. Lipsa enzimelor în produsele consumate, care au fost supuse prelucrării termice şi a altor tipuri de prelucrare.

4. Insuficienţa vitaminelor, mineralelor şi a altor substanţe biologic active, necesare pentru buna desfăşurare a procesului de digestie.

5. Deficitul apei în organism se răsfrânge negativ asupra funcţionării organelor aparatului digestiv.

MECANISMELE DE RESTABILIRE A FUNCŢIEI DIGESTIVE

Pentru o digestie optimă este necesar, în primul rând, consumul de ”hrană vie”: naturală, sănătoasă şi proaspăt preparată. Trebuie evitat excesul de sare şi zahăr. Pot fi dăunătoare produsele cu termen lung de valabilitate, pline de aditivi,  aparent atrăgătoare, lipsite de putere de vitalizare în procesul de metabolizare. O componentă obligatorie a alimentaţiei optime o constituie apa curată, biologic disponibilă, în cantitate suficientă.

1. O condiţie necesară a alimentaţiei echilibrate o reprezintă suplimentarea de bacterii benefice. MEGA ACIDOPHILUS este un complex optim echilibrat de bacterii benefice. Prezentarea sub formă încapsulată apără bacteriile de distrugerea în mediul acid al sucului gastric.

2. În cazul prelucrării termice (peste 600C), a murării, afumării, marinării, cele mai multe dintre enzime se distrug şi, prin urmare, devine necesară suplimentarea acestora prin hrană. Trebuie să ştim că enzimele de provenienţă vegetală au o influenţă benefică asupra restabilirii funcţiilor glandelor digestive şi nu provoacă dependenţă. ASSIMILATOR – un complex de enzime digestive, cu adaos de pulbere de calciu coralier, asigură funcţionarea normală a tractului digestiv şi asimilarea substanţelor nutritive.

3. GREEN GOLD este un complex unic de compuşi vegetali, care asigură organismului toate substanţele biologic active necesare. Acest produs natural ajută la crearea unor condiţii optime pentru digestie, energizează şi creşte rezistenţa.

4. Este necesară menţinerea în organism a unei balanţe optime de rezerve de apă, consumând, de preferinţă, apă calitativă biodisponibilă.

PRODUSE RECOMANDATE DE CORAL CLUB

GREEN GOLD : Câte 2 comprimate pe zi în timpul mesei.

MEGA ACIDOPHILUS : Câte 1 capsulă pe zi cu 15-30 de minute înainte de masă.

ASSIMILATOR Câte 2 capsule de 2-3 ori pe zi, cu 15-30 minute înainte de masă.

Eficienţa aplicării programului creşte dacă produsele sunt băute cu apa biologic activă CORAL-MINE, ce conţine minerale alcalinizatoare. Această apă are proprietăţi biologice îmbunătăţite (tensiune superficială scăzută, reacţie slab alcalină), care corespund necesităţilor celulelor organismului. Apa structurată CORAL-MINE este îmbogăţită cu minerale şi are un gust plăcut.

Lasa un comentariu