Programul care contribuie la menţinerea vederii recomandat de Coral Club

 CAUZELE ÎNRĂUTĂŢIRII VEDERII

Vederea este un mare dar, unul din cele 5 simţuri de bază care ne ajută să ne
desfăşurăm activitatea zilnică. Potrivit studiilor sociologice, oamenilor le este teamă să rămână fără vedere la bătrâneţe, să piardă complet legătura cu lumea exterioară şi să rămână neajutoraţi. Refacerea vederii este foarte dificilă, mult mai simplă fiind menţinerea acesteia. Principalii factori care contribuie la apariţia unor deficienţe de vedere sau chiar la pierderea acesteia sunt:
 
1. Lipsa din alimentaţie a beta-carotenului, necesar pentru sinteza vitaminei A, care participă în mod activ în procesul de transmitere a impulsului luminos pe retina ochiului.
 
2. Dereglarea micro-circulaţiei sanguine şi procesele inflamatorii în capilarele retinei ochiului.
 
3. Alimentarea insuficientă a aparatului fotosensibil al retinei ochiului cu substanţe biologic active esenţiale (minerale, vitamine, acizi graşi polinesaturaţi din clasa Omega).
 
4. Reducerea vitezei de transfer şi a calităţii transmiterii semnalului vizual prin fibra nervoasă. Epuizarea rezervelor de lecitină conduce la dereglări serioase ale vederii.
 
5.Lipsa de lichide din organism duce la dereglarea funcţionării organelor vederii.
 
 
MECANISMELE DE ACTIVIZARE A FUNCŢIONĂRII APARATULUI VIZUAL
 
1. Asigurarea unei surse naturale de carotenoide, care participă la transformarea energiei luminii în energie bioelectrică. O astfel de sursă este produsul fabricat din alge – PHYCOTENE®, care contribuie la îmbunătăţirea calităţii vederii nocturne.
 
2. Îmbunătăţirea microcirculaţiei poate fi obţinută prin utilizarea produsului complex antioxidant, ACTIVIN, care creşte elasticitatea vaselor şi normalizează permeabilitatea capilarelor retinei ochiului.
 
3. Din cele mai vechi timpuri în oftalmologie se utilizează Silurul – o plantă unică, a cărei denumire populară, „plantă sau floare de ochi”, vorbeşte de la sine despre proprietăţile sale curative. Prin conţinutul său crescut în vitaminele C, A şi B, silurul exercită acţiune antiinflamatoare şi îmbunătăţeşte microcirculaţia în vasele din spatele ochiului, combate procesele inflamatorii, contribuie la reducerea proceselor de degenerare şi distrofie la nivelul ţesutului retinei, în special la vârstnici.
 
4. Lecitina reface viteza de transfer a impulsului nervos, precum şi membrana mielină a fibrelor nervoase, formată în proporţie de aproape 60% din lecitină.
 
5. Este necesară menţinerea în organism a unei balanţe optime de rezerve de apă, consumând, de preferinţă, apă calitativă biodisponibilă.
 
  
PRODUSE RECOMANDATE DE CORAL CLUB
 
ACTIVIN : Câte 1 capsulă de 2 ori pe zi – dimineaţa şi la prânz, în timpul mesei.În cazul unor deficienţe majore de vedere – câte 1 capsulă de 3 ori pe zi.
 
TRUE LECITHIN : Se va începe administrarea cu 1 capsulă pe zi în timpul mesei, crescând treptat doza până la 3 capsule.
 
PHYCOTENE Câte 1 capsulă de 2 ori pe zi – dimineaţa şi la prânz, înainte de masă.
 
EYEBRIGHT (Silur) : Câte 1 comprimat de 1-2 ori pe zi, dizolvat în apă. Se bea ca ceaiul.
 
Eficienţa aplicării programului creşte dacă produsele sunt băute cu apa biologic activă CORAL-MINE, ce conţine minerale alcalinizatoare. Această apă are proprietăţi biologice îmbunătăţite (tensiune superficială scăzută, reacţie slab alcalină), care corespund necesităţilor celulelor organismului. Apa structurată CORAL-MINE este îmbogăţită cu minerale şi are un gust plăcut

Lasa un comentariu