Programul care contribuie la curăţarea şi restabilirea ficatului

 CAUZELE SCĂDERII FUNCŢIEI DE DETOXIFIERE A FICATULUI

 

Ficatul este laboratorul principal de detoxifiere al organismului. Celulele ficatului (care sunt în jur de 300 miliarde) îndeplinesc aproximativ 500 de funcţii. În el se desfăşoară procesele complexe ale schimbului de proteine, aminoacizi, lipide, carbohidraţi şi diverse substanţe biologic active, ficatul participând şi  la reglarea schimbului de apă.

Este foarte important rolul ficatului în neutralizarea substanţelor toxice, adică transformarea acestora în compuşi inofensivi. Toxinele alimentare, care se formează în intestinul gros, odată cu fluxul de sânge pătrund în ficat. Dacă organul funcţionează normal, decontaminarea toxinelor se realizează integral şi eficient, dacă nu – sarcina asupra ficatului creşte, apar ”dereglări” în funcţionare, care duc la diverse stări de slăbiciune şi boli. Este foarte important să creăm condiţiile pentru funcţionarea normală a ficatului, care poate fi afectată de:

1. Acţiunea factorilor ecologici nefavorabili.

2. Acţiunea toxică a alcoolului, medicamentelor etc.

3. Procesele inflamatorii din ţesutul ficatului.

4. Alimentaţia neechilibrată şi deficitară, mai ales în ceea ce priveşte vitaminele grupei B şi mineralele.

5. Dereglarea producţiei de enzime în tractul gastrointestinal, care dereglează funcţiile hepatice.

6. Insuficienţa apei în organism influenţează negativ asupra celor mai importante funcţii ale ficatului, slăbind în primul rând capacitatea sa de detoxifiere.

 

MECANISMELE DE RESTABILIRE A FUNCŢIEI FICATULUI

1. Pentru a susţine funcţionarea ficatului la un nivel corespunzător, este necesar să asigurăm o acţiune hepatoprotectoare zilnică. Este mult mai bine să facem acest lucru profilactic, decât în regimul ”ajutorului de urgenţă”. Celulele ficatului, care suportă supra-eforturi colosale, au nevoie cu prioritate de o alimentaţie celulară adecvată.

2. În prezent, unul dintre cei mai buni hepatoprotectori naturali este considerat a fi produsul ARTICHOKE (Anghinarea). Acesta conţine silimarină, care asigură funcţia de protecţie a celulelor ficatului.

3. Ficatul este foarte sensibil la deficitul de lecitină. Produsul CORAL LECITHIN favorizează creşterea rezistenţei organismului faţă de acţiunea substanţelor toxice (alcool, produse medicamentoase, conservanţi etc.) îmbunătăţeşte funcţia de detoxifiere a ficatului, favorizează normalizarea compoziţiei şi evacuării bilei.

4. Balanţa minerală în organism poate fi menţinută cu ajutorul produsului ALFALFA. În plus, el contribuie la scăderea nivelului de colesterol în sânge, împiedicând apariţia modificărilor aterosclerotice în pereţii vaselor.

5. Pentru menţinerea unei cantităţii normale de enzime în organism, deseori acestea trebuie suplimentate. Produsul ASSIMILATOR este un complex unic de enzime, necesare organismului pentru procesul de digestie.

6. Este necesară menţinerea în organism a unei balanţe optime de rezerve de apă, consumând, de preferinţă, apă calitativă biodisponibilă.

 

PRODUSELE RECOMANDATE DE CORAL CLUB

ARTICHOKE Câte 1 capsulă de 4 ori pe zi, se poate dizolva într-un pahar cu apă şi se bea ca un ceai.

TRUE LECITHIN : Câte 1 capsulă de 2 ori pe zi (dimineaţa şi seara).

ASSIMILATOR Câte 1 capsulă de 2 ori pe zi cu 30 minute înainte de masă.

ALFALFA Câte 1 comprimat de 3-4 ori pe zi.

 

Eficienţa aplicării programului creşte dacă produsele sunt băute cu apa biologic activă CORAL-MINE, ce conţine minerale alcalinizatoare. Această apă are proprietăţi biologice îmbunătăţite (tensiune superficială scăzută, reacţie slab alcalină), care corespund necesităţilor celulelor organismului. Apa structurată CORAL-MINE este îmbogăţită cu minerale şi are un gust plăcut

Lasa un comentariu