Phycotene Nanoclusters

 

Phycotene Nanoclusters

Phycotene Nanoclusters

 Compoziţie

Vitamina E, ficoten-complex: beta-caroten, astaxantină, cantaxantină, buxină, spirulină (Spirulina platensis), dunaliella (Dunaliella Salina), seleniu, excipienţi.

„Phycotene Nanoclusters” este un produs natural, dezvoltat pe baza algelor marine: spirulină şi dunaliella, care măreşte protecţia antioxidantă, exercită acţiune detoxifiantă, îmbunătăţeşte vederea, întăreşte sistemul imunitar, încetineşte procesul îmbătrânirii.

Acţiunea componentelor active

Spirulina – este o micro-algă unică, cu conţinut crescut de microelemente: iod, seleniu, zinc, crom, mangan, cupru, în formă uşor asimilabilă de către organism. Celula acestei rare alge este apropiată din punct de vedere al structurii biochimice de celula animală, însă schimbul său de substanţe este bazat pe fotosinteză. Conţine în proporţie de până la 70% proteine de calitate superioară, care cuprind toţi aminoacizii esenţiali, precum şi un complex de vitamine. Asimilarea proteinelor din spirulină în organismul uman este de 85-90%. Această valoare depăşind nivelul asimilării proteinei din lapte.

Spirulina este bogată în β-caroten natural şi conţine 10 carotenoizi din care cinci: β-carotenul, carotenul, licopenul, luteina şi zeaxantina, reprezintă elemente nutritive de bază, necesare pentru regenerarea normală a celulelor ochiului.

Dunaliella este o micro-algă verde unică, fiind singura plantă capabilă să supravieţuiască în condiţii extreme, la concentraţii foarte ridicate de săruri în apă, capabilă să sintetizeze în acest mediu  β-caroten, vitamine (A, B, C, E, D), aminoacizi, polizaharide, proteine, lipide, glicerol, acizi graşi şi minerale. În anumite condiţii alga generează hipersinteza β-carotenului. Conţinutul acestuia poate atinge 10% din masa uscată a algelor, reprezentând cel mai înalt nivel comparativ cu alte surse de β-caroten. Savanţii consideră că tocmai condiţiile extreme fac dunaliella una din cele mai bogate surse de microelemente şi beta-caroten. De exemplu, conţinutul de β-caroten în dunaliella este de 100 de ori mai mare decât în morcov. Mai mult de atât, alga conţine un raport  ideal între  luteină şi β-caroten (1:15), aspect foarte importat pentru menţinerea vederii.

Produsul „Phycotene Nanoclusters” conţine microelemente importante în formă organică, care facilitează absorbţia acestora în tractul gastrointestinal uman. De aceea, produsul este recomandat  pentru profilaxia deficitului de microelemente şi, în primul rând, a deficitului de fier. Îmbunătăţeşte gradul de asimilare al vitaminelor şi sărurilor minerale din hrană, precum şi parametrii sistemului imunitar. Contribuie la legarea şi eliminarea din organism a pesticidelor si toxinelor. Posedă proprietăţi antimutagene, încetineşte procesul de îmbătrânire a organismului.

Utilizare

Produsul Phycotene Nanoclusters” este recomandat pentru profilaxia unor stări cum ar fi:

  • dereglări ale schimbului de substanţe;
  • dereglări de vedere;
  • anemii;
  • hipovitaminoze;
  • imunitate scăzută;
  • urmări ale intoxicaţiilor.

Lasa un comentariu