Neutralizator MG-04-M

 

Neitronik MG-04-M

Neitronik MG-04-M

„Neitronik” este un dispozitiv de protecţie individuală împotriva emisiilor electromagnetice. Este destinat pentru calculatoarele personale, televizoare, telefoane mobile şi radio, cuptoare cu microunde, monitoare cu cristale lichide şi plasme.

„Neitronik” reprezintă o antenă specială, având dimensiunile de 30x30x0,6 mm. Matricea de cristal a antenei posedă capacitatea deosebită de a absorbi şi transforma energia electromagnetică. Antena este excitată de emiţător, creându-şi propriul câmp, care, interacţionând cu câmpul emităţorului, transformă spectrul de emisii nocive într-o formă inofensivă pentru om.

Dispozitivul scade până la un nivel inofensiv acţiunea sarcinii electromagnetice asupra organismului uman. În primele ore după instalare, dispozitivul slăbeşte intensitatea câmpului electromagnetic de aproximativ 2 ori (raportat la distanţa de la monitor) sau de 4 ori (raportat la suprafaţă).

Model MG-04 şi MG-04M

Modelele MG-04 şi MG-04M sunt destinate pentru protecţia împotriva emisiilor generate de calculatorul personal PC şi televizor (display).

Principiul acţiunii dispozitivului Neitronik MG-04 se bazează pe neutralizarea emisiilor dăunătoare pentru om, generate de ecranul monitorului. Câmpul electromagnetic normal se poate măsura la o distanţă de până la 50 сm de ecran, iar componenta electrică vortex se poate înregistra la o distanţă de până la 10 m şi mai mult. La baza structurii dispozitivului Neutronic MG-04 (antenei pasive) stau principiile de neutralizare a CEM, adică capacitatea structurii cristaline de a modifica şi reflecta energia câmpului, micşorând tensiunea CEM.

Lasa un comentariu