Neutralizator MG-04

 

 

Neitronik MG-04


„Neitronik” este un dispozitiv de protecţie individuală împotriva emisiilor electromagnetice. Este destinat pentru calculatoarele personale, televizoare, telefoane mobile şi radio, cuptoare cu microunde, monitoare cu cristale lichide şi plasme.

„Neitronik” reprezintă o antenă specială, având dimensiunile de 30x30x0,6 mm. Matricea de cristal a antenei posedă capacitatea deosebită de a absorbi şi transforma energia electromagnetică. Antena este excitată de emiţător, creându-şi propriul câmp, care, interacţionând cu câmpul emităţorului, transformă spectrul de emisii nocive într-o formă inofensivă pentru om.

Dispozitivul scade până la un nivel inofensiv acţiunea sarcinii electromagnetice asupra organismului uman. În primele ore după instalare, dispozitivul slăbeşte intensitatea câmpului electromagnetic de aproximativ 2 ori (raportat la distanţa de la monitor) sau de 4 ori (raportat la suprafaţă).

Neitronik MG-04 îşi începe funcţionarea odată cu pornirea monitorului PC sau TV; datorită antenei de reflectare neutralizează de 2-3 ori cele trei componente ale câmpului de emisie a PC şi TV şi micşorează câmpul electricităţii statice de aproximativ 2 ori (după distanţă de la monitor) sau de 4 ori (după suprafaţă).

Lasa un comentariu