Microscop pe fond intunecat si testare cu biorezonanta.

Ce este microscopia pe fond intunecat?

Microscopia pe fond intunecat presupune examenul sangelui viu, fara a vi conservat sau colorat.Este o metoda perfecta de a depista nu numai imaginea actuala de sanatate, dar si pericolele potentiale, deoarece o picatura de sange in examinarea pe fond intunecat este un indiciu clar al organului perturbat.
Celule din sange si plasma se schimba de multe ori cu mult inainte de dezvoltarea bolii, iar aceste schimbari se pot depista la microscop pe fond intunecat.

Ce informatii furnieaza testarea cu microscopul pe fond intunecat?

Se pot depista starile toxice, sangele vascos, colesterolul, activitatea imunitara a leucocitelor, cristale de acid uric, activitatea hepatica si fermentativa, radicalii liberi, anemiile, o serie de parazitoze, cristale de acid ortofosforic.

Cat dureaza o consultatie obisnuita?
Intre 30 si 40 de minute.

Pretul unei testari cu microscopul pe font intunecat este de 82,5 .

 

Testare cu aparatul de biorezonanta

Ce este biorezontanta?

Este o investigatie neinvaziva si fara emisie de radiatii folosita pentru a examina starea de sanatate a diferilor organe, tesuturi sau chiar celule.

Aparatul de biorezonanta consta dintr-un sistem computerizat care poate detecta din timp edficientele sau modificarile patologice la nivelul structurilor de unde energetice generale la nivelul tesuturilor, organelor sau celulelor organismului.

Care este principiul de functionare al biorezonantei?

Pe scurt, in timpul consultatie aparatul masoara parametri de rezonanta si reactanta ai organismului.

In timpul testarii, dispozitivul rezoneaza cu mii de tesuturi, organe, nutrienti, toxine si alergeni intr-o sutime de secunda si inregistreaza valorile la care organismul reactioneaza.Aparatul scaneaza organismul pacientului asa cum un program antivirus scaneaza un computer, cautand orice fel de virusuri, deficiente, slabiciuni, alergii, anormalitati sau sensibilitati.

Ce informatii furnizeza biorezonanta?

Informatiile furnizare de aparatul de biorezonanta sunt fundamental diferite fata de cele oferite de radiografii, analize de sange, etc. din moment ce ne vorbesc despre starea energetica a intregului organism, luat ca un tot si despre directia in care organismul isi concentreaza energia.

Odata masurate nivelurile de vitamine, aminoacizi, nutrienti, minerale, enzime, zaharuri, toxine, hormoni, bacterii, fungi, virusuri, sanatatea si echilibrul organelor interne, aparatul compara toate aceste valori cu normele etalon din baza de date. In fapt el desscopera orice lucru care afecteaza starea de sanatate.

Care ar fi avantajele acestei metode de testare?

  • absolut sigura, neinvaziva si nedureroasa
  • (pacientul sta asezat linistit pe un scaun avand o pefeche de casti inductoare pe urechi) Nu necesita pregatiri anterioare.
  • ofera o imagine de ansamblu, permitand asocieri timp cauza-efect intre diferitele dezechilibre din organism.
  • selecteaza starea individuala a unei combinatii de remedii pe baza rezultatelor obtinute prin analiza computerizata.
  • descopera procesele patologice intr-o faza preclinica a dezvolatii lor, cand n-au aparut inca simptome si dezechilibri majore, permitand astfel profilaxia si tratamentul precoce.
  • diagnosticul este ecologic, lipsit de efecte secundare, inclusiv pentru copii, gravide sau pacienti foarte slabiti.
  • verificarea eficientei oricarui tratament printr-o metoda obiectiva computerizata vizualizabila si de care pacient.

Pretul unei testari cu aparatul de biorezonanta este de 148,5

Biorezonanta are efecte secundare, adverse?

Nu, nici unul.

Cat dureaza o consultatie obisnuita?

Intre 60-80 minute, in functie de complexitatea tabloului patologic.

Pentru testari este necesara o programare prealabila.

Pentru programari, va rugam, sa sunati la numarul de telefon: 0742.85.86.36 sau 0768.47.87.45


Promotie:

Pentru ca ne aflam intr-o perioada de promotie, veti fi remunerati cu un bonus de 19,8 pentru prima testare la microscop pe font intunecat, efectuata pentru dumneavoastra sau pentru orice recomandare a persoanei interesate, care nu este membru Coral Club

Testarile ulterioare cu microscopul pe font intunecat, incepand cu a doua testare beneficiaza de un discount de 24%, astfel veti achita doar 62,7 /testare