Microhydrin

Compoziţie

Ascorbat şi sulfat de magneziu, citrat şi carbonat de potasiu, siliciu, hidroxid de calciu, acid citric, acid ascorbic, manitol, ulei de floarea-soarelui, apă purificată ionizată, excipienţi.

„Microhydrin” este un puternic antioxidant care inhibă în mod activ acţiunea radicalilor liberi şi protejează în mod eficient organismul  împotriva celor mai agresivi dintre ei. Consumul produsului posedă  numeroase efecte pozitive şi anume: sporirea rezistenţei şi capacităţii de muncă, întărirea imunităţii, împiedicarea îmbătrânirii premature, încărcarea organismului cu un puternic aflux de energie.

Acţiunea componentelor active

Produsul „Microhydrin” creşte rezistenţa în timpul efortului fizic, antrenamentelor sportive sau muncii epuizante. După numai o săptămână de administrare acest produs unic contribuie la reducerea nivelului de acid lactic cu până la 24% şi la eliminarea rapidă a acestuia din muşchi, accelerând refacerea după efort. Elimină senzaţia de durere, creşte fermitatea şi tonusul ţesutului muscular, permiţând suportarea cu uşurinţă a supra-eforturilor,  fapt ce face din”Microhydrin” un produs extrem de popular în rândul sportivilor.

Asigurând organismul cu antioxidanţi puternici, îmbunătăţeşte sinteza de energie celulară produsă în mitocondrii ca rezultat al scindării proteinelor, grăsimilor şi carbohidraţilor. Electronii formaţi în urma rezultatului acestui proces se transferă în continuare către toate celulele organismului şi participă la respiraţia celulelor, restabilind forma activă a ATF – NADF, care măreşte potenţialul energetic al organismului. Este un aspect foarte important, întrucât o suficientă rezervă de energie asigură o capacitate de muncă fizică şi intelectuală crescută, îmbunătăţeşte regenerarea organelor şi ţesuturilor lezate, schimbul de substanţe la nivel celular şi este crucială în lupta împotriva bacteriilor patogene şi a bolilor.

Inhibând în mod activ acţiunea radialilor liberi, produsul „Microhydrin” împiedică oxidarea celulelor sănătoase şi restabileşte în organism mediul alcalin favorabil, contribuind la saturarea intensă a sângelui cu oxigen. Cercetările ştiinţifice au demonstrat că în mediu alcalin oxigenul este mai bine şi mai repede absorbit de către celulă, îmbunătăţindu-se,  prin urmare, hrănirea celulelor şi schimbul de substanţe. De aceea, pentru întărirea organismului, este extrem de importantă creşterea nivelului de oxigen în sânge.

Produsul îmbunătăţeşte, de asemenea, proprietăţile biologice şi tensiunea superficială a lichidului intercelular sănătos, ceea ce duce la creşterea substanţială a hidratării celulelor şi a capacităţii lor de a absorbi mai bine substanţele nutritive.

Utilizare

Produsul „Microhydrin” asigură o susţinere energetică direcţionată:

  • a sistemului imunitar, îmbunătăţind rezistenţa faţă de viruşi şi bacterii;
  •  a sistemului cardiovascular, îmbunătăţind alimentaţia celulelor şi schimbul de substanţe;
  • a sistemului digestiv, contribuind la o mai bună asimilare a substanţelor nutritive;
  • a sistemului muscular, crescând fermitatea şi tonusul muşchilor.

Lasa un comentariu