Microhydrin – cel mai puternic antioxidant

Microhydrin, este considerat descoperirea revolutionara care va schimba felul in care ne gandim la ingrijirea sanatatii in secolul XXI.

Microhydrin este o forma unica de pudra de mineral hidric, care combina siliciul nanocoloidal cu hidrogenul modificat pentru a  duce un extra electron. Microhydrin ™ este o combinatie a tehnologiei Microcluster®  in care siliciul este derivat dintr-o planta (nu dintr-o sursa d solida de mineral cristalin) care trece printr-un proces de 26 stadii ce trece acest siliciu la forma nano-coloidala. Este atat de mic incat atomul de hidrogen cu extra electronul sau poate fi incorporat si creaza un produs stabil pana cand pudra din capsula este hidratata fapt care elibereaza puterea electronilor. Pentru ca siliciul provine dintr-o planta structura este mai rotunda si nu e cristalina asa cum coloizii de siliciu din cuart.

Cine are nevoie de Microhydrin™?

Mediul poluat in care traim creaza cresteri uluitoare ale productiei de radicali liberi in fiecare dintre noi . Pentru ca acesti radicali liberi sunt responsabili pentru bolile cele mai degenerative cronic, la fel ca si pentru grabirea procesului de imbatranire al celulelor noastre, putem CU TOTII beneficia de pe urma adaugarii Microhydrin la dieta nostra Super Foods.

Mai specific, descoperirile din trialurile noastre clinice adectotice de la inceput au indicat ca oricine sufera de INFECTII BACTERIENE SI VIRALE, cum ar fi RACEALA sau GRIPA, sau oricine experimenteaza manifestari CICE ale infectiilor virale, cum ar fi HERPESUL ORAL SAU GENITAL, ar trebui sa ia Microhydrin.

Oricine lucreaza, traieste sau se joaca intr-un mediu in care POLUAREA MEDIULUI este mare.

FUMATORII sau oricine munceste in preajma sau TRAIESTE CU UN FUMATOR – IN MOD SPECIAL COPIII.

Oricine are o DIETA pe baza de GRASIMI SATURATE sau traieste sau lucreaza intr-un mediu cu nivele RIDICATE ALE STRESULUI.

Oricine participa in mod regulat la EXERCITII SUSTINUTE, ANAEROBE in special in zone in care aerul este POLUAT.
Oricine sufera de o BOALA care implica SISTEMUL RESPIRATOR SAU CIRCULATOR, cum ar fi EMFIZEM, BSITA, ASTM, TUBERCULOZA SAU DIABET.


Microhydrin™ aduce beneficii crescute atunci cand este combinat cu un program nutritional crescut pentru oricine sufera de:

1. Infectii virale si bacteriene
2. Arterioscleroza
3. Probleme cardiace
4. Stres crescut
5. Emfizem
6. Bronsita
7. Astm
8. Diabet
9. Exercitii viguroase
10. Fumator pasiv sau in mediu poluant
11. Boli cauzate de fumat
12. Boli cronice degenrative
13. Probleme ale pielii
14. Probleme cu circulatia
15. Lipsa de concentrare
16. Expunere la bacterii si virusi
17. Tartru pe dinti
18. Infectii bacteriene orale
19. Muscaturi si intepaturi veninoase

Microhydrin™ nu a fost niciodata creat pentru a fi un ‘panaceu’, o solutie universala pentru toate suplimentele nutritive. Dar, Microhydrin™ a fost creat pentru a imbunatati dieta dumneavoastra nutritiva generala.

1. Microhydrin ™ este cel mai puternic antioxidant.
2. Alcalinizeaza celulele si tesuturile dumneavoastra si le oxigeneaza.
3. Ajuta corpul dumneavoastra sa creeze ATP pentru energie si ajuta celulele dumneavoastra sa comunice unele cu altele.
4. Mareste capacitatea celorlalti nutrienti pe care-i ingerati sa fie la dispozitia celulelor si tesuturilor dumneavoastra cu aproximativ mai mult de 300 %. Protejeaza-ti corpul de actiunea daunatoare a radicalilor liberi
5. Obtineti un teren biologic sanatos
6. Cresteti hidratarea celulelor dumneavoastra
7. Beneficiati de cantitati mari de energie fara aport caloric
8. Imbunatatiti comunicarea celulara
9. Absorbiti mai mult oxigen si mai multe elemente nutritive
10. Redueti oboseala de dupa exercitii
11. Imbunatatiti comunicarea celulara
12. Absorbiti mai mult oxigen si mai multe elemente nutritive

O capsula (300mg) de Microhydrin™ pudra amestecata este echivalentul a 10 000 pahare de suc de portocale natural!!

Mai mult de 140 miliarde de celule au nevoie sa fie curatate, reparate sau inlocuite in corpul dumneavoastra in fiecare zi din viata. Pentru a realiza o sarcina atat de importanta, celulele dumneavoastra au nevoie de o gama larga de nutrienti. Din cauza dietelor noastre deficiente din punct de vedere nutritiv, poluarii crescute si stresului, este recomandat ca toata lumea sa treaca pe un regim  Microhydrin™,si  Microhydrin plus in fiecare zi.  Toate organismele au nevoie de ionii de hidrogen liberi pe care Microhydrin™ il da corpului! Nu mai stati nici o zi fara el!

MICROHYDRIN™ ACTIONEAZA IN 5 ZONE:

1. Microhydrin™ are tendinta sa creasca pH-ul inspre unul mai putin acid, o stare mai alcalina favorizand mediile intracelulare si intercelulare ale corpului dumneavoastra. Bacteriile bune tind sa prolifereze, iar cele rele, virusii si fungii tind sa sa fie distruse. Datorita formei unice, folosirea tehnologiei de ultima generatie Flanagan Microclusters® duce ca hidrogenul este legat in forma moleculara si nu pare sa aiba pe termen lung acelasi efect asupra pH-ului pe care l-a avut hidrogenul din alte formatiuni. Este cu adevarat o noua modalitate de a considera terapiile pe baza de ioni de hidrogen ce au rolul de a facilita capacitatea corpului de autovindecare.
2. Electronul legat liber este usor dat pentru a neutraliza radicalii liberi periculosi. Datorita marimii sale, molecula de Microhydrin™ este cel mai eficient antioxidant cunoscut pana acum ce da in acelasi timp si cel mai mare numar de electroni pe mg. Si Microhydrin™ este unicul antioxidant cunoscut care nu se transforma la randul lui intr-un radical liber.
3. Structura chimica unica a Microhydrin™va ajuta la oxigenarea celulelor si tesuturilor.
4. Structura unica a lui Microhydrin™ pare sa ajute ca pierderile celulare (care tind sa fie de natura acida) si la indepartarea toxinelor.

Microhydrin™ poate sa imbunatateasca conductivitatea electrica in cadrul lichidelor corporale.

Ce face Microhydrin pentru mine din punct de vedere nutritional?

Teste clinice preliminare indica faptul ca ingerarea de Microhydrin ofera corpului dumneavoastra cel putin trei beneficii nutritive critice.

1. Prin schimbarea mediului din interiorul celulelor pana la un pH nepotrivit bacteriilor si virusilor, ingerarea de Microhydrin, impreuna cu alte produse Super Food, da sistemului dumneavoastra imun timpul si nutritia aditionala de care are nevoie corpul dumneavoastra pentru a opri in mod natural infectiile BACTERIALE, VIRALE si FUNGICE de la dezvoltare.
2. Datorita extra electronului liber legat care este sarificat usor pentru a neutraliza efectul daunator al radicalului liber si datorita numarului mare de astfel de electroni in fiecare capsula, Microhydrin este cel  mai puternic ANTIOXIDANT pe care l-am folosit vreodata.
3. Datorita marimii moleculare mici a lui Microhydrin combinata cu absorbtia celulara mult crescuta, ambele realizate biochimic cu ajutorul Tehnologiei Flanagan Microclusters, miscarea OXIGENULUI din fluxul sangvin inspre fiecare celula a crescut dramatic.

SI MEDICAMENTELE PRESCRISE?

Microhydrin este destinat sa COOPEREZE si, de fapt, sa mareasca efectul benefic al altor suplimente nutritionale si medicamentoase pe care deja le luati. Este important sa stiti ca organismul dumneavoastra repara sau inlocuieste efectiv MILIARDE de celule in fiecare zi si din cauza aceasta avem nevoie de un spectru larg de nutrienti in fiecare zi. Adaugand Microhydrin dietei dumneavoastra zilnice va duce la o crestere DRAMATICA a cantitatii acestor nutrienti ce sunt capabili sa intre in aceste celule si sa faca treaba care de obicei ii revine naturii.

Rezultate initiale au indicat ca Microhydrin™ nu este toxic, cu exceptia unei posibile accelerari a proceselor naturale ale organismului ce decurg din stadiul de detoxifiere si care par sa fie suportabile.

Microhydrin™ in trialuri clinice a fost observat ca mareste absorbtia celulara a unor prescriptii si medicatii. Clientii care sunt diabetici insulino-dependenti ar trebui sa-si urmareasca indeaproape nivelul glicemiei, iar unii chiar vor trebui sa micsoreze dozele in timpul ingerarii de Microhydrin™.

De asemenea trebuie sa se aiba grija pentru ca Microhydrin™ este puternic si atunci cand este administrat concomitent cu chimioterapia.

Microhydrin™ este facut sa fie si un supliment nutritiv marindu-va vitalitatea si longevitatea.

CUM POATE MICROHYDRIN SA OMOARE ‘BACTERIILE RELE FARA SA OMOARE BACTERIILE BUNE’?

Terenul biologic sau zona ‘prietenoasa’ preferata de bacteriile ‘bune’ (bacteriile pe care intestinele noastre trebuie sa le aiba in cantitati suficiente pentru a ne mentine sanatosi si pentru a absorbi acidofilul asemanator nutrientilor, bifidus, bulgaris si altii) este foarte diferita din punct de vedere biochimic de terenul sau zona preferata de bacteriile ‘rele’ (bacteriile care ne imbolnavesc, numite ‘enterotoxine’ cum ar fi e. coli gram negativa, shigella, enterotoxina stafilococica, clostridium  sau eschewrichia coli, bacteria care cauzeaza febra stomacala, si altele).

Altfel spus, bacteriile rele prefera un mediu putin mai acid iar bacteriile hematogene prefera un mediu putin mai alcalin. Hidrogenul din Microhydrin, atunci cand intra in celula, cauzeaza o schimbare a ph-ului facand mai alcalin si descuranjand astfel cresterea bacteriilor rele.

Testul Heidelberg

Dr. Leonard Smith, Director Medical RBC, a facut testul Heidelberg pe el insusi pentru a determina efectul lui Microhydrin® pe acidul gastric. Testul Heidelberg utilizeaza un mic transmitator radio intr-o capsula, care masoara si transmite pH-ul mediului sau.

Dr. Smith a inghitit capsula si a asteptat 10 minute pentru a stabili pH-ul de baza. Transmitatorul radio a indicat un pH gastric de 1.0. Apoi, a inghitit o capsula de Microhydrin® cu o cantitate mica de apa. Conform opiniei unui tehnician, un bip  momentan al pH-ului indica ajungerea apei in stomac. In mod normal, stomacul se goleste in aproximativ 30-40 minute. Dupa 45 minute, pH-ul a crescut la 6 indicand, conform tehnicianului, ajungerea capsulei in intestinul subtire. Concluzia acestui test este ca Microhydrin® in capsula sa vegetala, atunci cand este ingerat cu apa, nu se elibereaza semnificativ ca in stomac si nu alcalinizeaza acidul gastric.

Trial pre-clinic pe subiecti umani ce iau Microhydrin®

Un trial clinic controlat a demonstrat ca in 8 adulti normali, sapte din cei noua parametri ai Terenului Biologic s-au imbunatatit. PH-ul salivei, rH2-ul salivei, rezistenta sangvina si rezistenta urinei au aratat o imbunatatire statistica (p s 0.05) in cazul acestor 8 subiecti dupa 18 zile de suplimentare cu 4 capsule de Microhydrin® pe zi dupa schema: una dimineata, doua la pranz si una seara. Alti trei parametri (pH-ul urinei, rH2-ul urinei si rezistenta salivei) au aratat de asemenea imbunatatiri pe timp perioadei de 18 zile de suplimentare in care schimbarile medii au fost calculate.

PH-ul ai rH-ul sangelui au fost singurii parametri care nu s-au schimbat in timpul perioadei de suplimentare. Aceste valori nu se schimba atat de repede datorita naturii heterogene si stabile a sangelui. Nutritionistii si medicii care au monitorizat studiul prin rezultatele Evaluararii Terenului Biologic si prin alte date nu au observat alte efecte adverse in cadrul grupului in timpul perioadei de suplimentare.

Stadiul de intinerire

Reprezinta momentul in care corul nostru intinereste si efectiv vindeca tot ceea ce poate pe masura ce simtim  mai multa energie, mai multe vibratii, o stare de bine si longevitate.

COPIII SI MICROHYDRIN

Pentru copiii mai mici de cinci ani : ¼ sau ½ dintr-o capsula amestecata cu opt uncii de suc de portocale sau de mere, sau adaugata intr-o lingura sau doua de iaurt.

Pentru copiii de pana la 12 ani : ½ – 1 capsula luata de pana la trei ori pe zi pare sa atinga rezultatele dorite.

AU FOST OBSERVATE EFECTE SECUNDARE SAU NIVELE TOXICE ALE MICROHYDRIN ?

Desi nu au fost observate nici efecte secundare, nici nivele toxice ale Microhydrin in trialurile clinice initiale, este bine sa se aiba grija, ca in cazul oricarui supliment nutritiv.

Nu avem nici un motiv sa credem ca vreo complicatie va aparea din folosirea Microhydrin in timpul sarcinii, la copii sau la animalele din casa.

La fel ca in cazul oricarui element aditional SuperFood la dieta dumneavoastra, consumarea Microhydrin va permite corpului dumneavoastra sa inceapa o detoxifiere naturala. Desi detoxifierea unor pacienti inclusi in trialul necesar a parut mai mica decat a altora, e important de mentionat ca aceasta s-a manifestat. Acestor indivizi le-a fost sistat -aportul de Microhydrin pentru o zi sau doua, administrandu-li-se in schimb cantitati mai mari de apa (6-8 uncii pe zi) si, apoi, trecuti din nou pe Microhydrin.

MICROHYDRIN® PLUS™

microhydrin plus

microhydrin plus

Microhydrin Plus este un antioxidant cu spectru larg facut special pentru a va oferi cea mai noua protectie impotriva radicalilor liberi. Prin combinarea antioxidantului cel mai bogat in electroni din lume cu alti opt antioxidanti atestati prin cercetare am creat cel mai eficient supliment antioxidant de pe piata in prezent. Microhydrin Plus va poate ajuta sa va recapatati si sa va mentineti sanatatea pe care v-o doriti!

Recent, forta lui Microhydrin a fost suplimentata substantial de adaugarea unui numar mai mare de incarcari negative. Acum, i-am marit puterea si mai mult prin adaugarea altor opt antioxidanti. Cel mai puternic antioxidant din lume tocmai a devenit un antioxidant cu spectru larg.

Acum avem de opt ori mai multe motive sa ne servim zilnic portia de hidrogen.
O noua aparare impotriva radicalilor liberi

Sunt ani de cand am inceput sa spunem lumii care este puterea hidrogenului negativ. Am demonstrat prin teste de laborator ca Microhydrin Plus aduce un aport de electroni si de hidrogen mai mare decat oricare alt produs de pe piata si milioane de oameni au experimentat efectul pe care acesta l-a avut asupra sanatatii, a nivelului de energie si a rezistentei lor.

Intre timp, cercetarile in domeniul antioxidantilor s-au dezvoltat rapid. Noi antioxidanti sunt descoperiti frecvent, iar cercetarea revela numarul de antioxidanti de care avem nevoie pentru protectia optima impotriva diferitilor tipuri de radicali liberi ce ne ameninta sanatatea. Pe masura ce ultimele descoperiri legate de cei mai noi si mai influenti antioxidanti au apraut la lumina, noi am selectat opt din cei mai importanti si mai puternici si am creat un amestec. Noua formula extrem de puternica a fost combinata cu antioxidantul cel mai bogat in electroni si cu cea mai eficienta cale de absorbote din lume – noul puternicul Microhydrin. Mai demult aveati un tun mare care sa va ajute in lupta contra radicalilor liberi… acum aveti o intreaga armata.
Din ce cauza aceasta aparare este atat de necesara sanatatii dumneavoastra?

Radicalii liberi sunt compusi instabili care au pierdut electroni in procesul oxidarii in timpul proceselor normale din corp si care au fost ingerati din compusi oxidati din mancare, apa si aer. Numarul radicalilor liberi creste in corp in conditii de stres i efort fizic. Ei dauneaza sanatatii pemtru ca ‘fura’ electronii celulelor vitale, interferand in capacitatea celulelor de a functiona normal. Ei sunt cauzele stresului oxidant asupra corpului si pot chiar contribui la alte 60 conditii medicale, dintre care:

* Imbatranire avansata a oaselor, organelor, creier si epiderma
* Interferenta in replicarea celulelor
* Formarea de tesut malign
* Disfunctie enzimatica
* Ateroscleroza si boli cardiace

Singura noastra aparare in razboiul impotriva radicalilor liberi sunt compusii numiti antioxidanti. Cercetarile arata ca o varietate de antioxidanti pot stavili multe din starile degenerative cauzate de radicalii liberi.

Armata dumneavoastra antioxidanta

Alpha Lipoic Acid (ALA) neutralizeaza atat radicalii hidrosolubili, cat si pe cei hiposolubili. A demonstrat protectie antioxidanta speciala a inimii si a sistemului vascular. Creste nivelul de glutation, care este important pentru detoxifierea ficatului.

N-Acetyl, L-Cysteine ajuta la indepartarea mucusului din plamani si are un rol de protectie a ficatului. S-a demonstrat ca protejeaza ficatul de toxicitatea acetominofenului, care este prima cauza a telefoanelor in urgenta la centrele de control al otravirilor in SUA. De asemenea, ajuta la protejarea rinichilor si a sistemului cardiovascular. Acest antioxidant valoros nu se gaseste in alimentatie.

Extract de ceai verde ajuta la intretinerea sistemului imun, a esofagului,  a intestinului, a epidermei, a ficatului si a cromozomilor vitali.

Extract laptos de ciulin (Sylimarin)  este extreme de benefic sanatatii ficatului. Ajuta la protectia ficatului in special prin cresterea nivelului de glutation, care ajuta ficatul sa detoxifice substantele chimice sintetizate industrial, medicamentele si alcoolul.

Palmitate ascorbil este un tip de vitamina C hiposolubila. Spre deosebire de vitamina C hidrosolubila, aceasta poate fi stocata in membrana celulei pana cand este nevoie de ea. Creste functiile celulelor albe din sange, productia de interferon si raspunsul imun al anticorpilor. De asemenea, creste formarea celulelor rosii in sange.

Niacinamide ascorbate este o forma de niacin necesara in formarea hormonilor sexuali , a cortizonului, s hormonului tiroidian si a insulinei. Promoveaza un sistem digestiv sanatos, o epiderma tanara, nivel crescut de energie si un sistem cardiovascular sanatos.

Seleno. L Methionine este o forma de selenium biodisponibila care este absorbita usor de catre organismul dumneavoastra. Seleno-L-Methionine este una din cele mai puternice si mai sigure forme nutritionale de selenium. Este sinergic cu vitamina E si ajuta la protejarea sistemului cardiovascular. Pastreaza epiderma supla si elastica si este important pentru sanatatea prostatei.

Quercitin este un antioxidant bioflavanoid care protejeaza in mod special celulele beta din pancreas de efectul devastator al radicalilor liberi. Are un efect benefic asupra majoritatii enzimelor. Este antiinflamator si previne coagularea anormala a sangelui.

Toti acesti antioxidanti au fost cercetati pentru a vedea ce beneficii aduc sanatatii. Se pot cheltui sume imense de bani incercand sa luam fiecare dintre aceste produse individual, dar acum, toate au fost adaugate lui Microhydrin in cantitati suficiente pentru a produce Microhydrin Plus!

Sugestii de folosire: O capsula dimineata si una dupa-amiaza impreuna cu un pahar mare de apa, se pot lua treptat si patru capsule pe zi, daca se doreste.