MagiCal

 

Mod de prezentare: 120 comprimate
MagiCal

MagiCal

Compoziţie MagiCal de la Coral Club:

Depozite minerale marine (calciu, magneziu, fier, zinc, cupru, mangan, crom), spirulină, excipienţi.

Calciul este cel mai important macroelement din organismul uman, necesar fiecăruia dintre noi. Carenţa de calciu provoacă un şir de afecţiuni, inclusiv cardiace, gastrointestinale si ale articulaţiilor.

Produsul „MagiCal” este o sursă unică de substanţe minerale extrase din depuneri naturale marine, formate în antica Mare a Japoniei, precum şi spirulină, care completează cu substanţe nutritive bogatul conţinut mineral. Combinaţia ideal echilibrată de minerale marine deţine un rol important în menţinerea sănătăţii, întărirea aparatului locomotor, reduce riscul de dezvoltare a osteoporozei, de apariţie a traumelor în caz de contuzii sau lovituri, îmbunătăţeşte activitatea SNC, este necesară în perioada dietelor şi în cea de convalescenţă.

Acţiunea componentelor active

Calciul joacă un rol esenţial în menţinerea sănătăţii.

  • Scheletul conţine calciu în proporţie de 2/3, de aceea calciul este recomandat în special adolescenţilor şi femeilor – categoriile de populaţie cel mai des afectate de deficitul acestuia.
  • Calciul din depuneri marine se asimilează rapid şi complet.
  • Este necesar pentru formarea şi întărirea oaselor, prevenind fragilitatea prin mărirea rezistenţei acestora.
  • Participă la transmiterea impulsurilor nervoase, îmbunătăţind mobilitatea muşchilor şi articulaţiilor.
  • Reglează activitatea sistemului cardiovascular, contracţia şi relaxarea muşchilor, inclusiv a celui mai important – muşchiul inimii – cordul.
  • Normalizează digestia şi procesele enzimatice.
  • Alcalinizează mediul, reducând riscul de apariţie a diverselor afecţiuni severe.

Magneziul este de asemenea una din componentele de bază ale ţesutului osos, fiind necesar pentru menţinerea unei densităţi osoase normale. Asigură asimilarea optimă a calciului şi împiedică eliminarea excesivă a acestuia din organism, relaxează muşchii, reglează schimbul de substanţe, creşte sinteza de proteine şi producţia de energie.

Zincul şi cuprul contribuie la cicatrizarea rănilor, previn apariţia afecţiunilor pielii, menţin o Compoziţie normală a sângelui, participă la sinteza de mielină – membrana fibrelor nervoase.

Spirulina este o sursă preţioasă de proteine uşor asimilabile, vitamine şi minerale. Vitaminele B1 şi B12, care intră în compoziţia sa, se combină în mod ideal cu complexul de săruri minerale, îmbunătăţesc calitatea asimilării calciului în tractul gastrointestinal, asigură transportul acestuia în organism şi menţin echilibrul de vitamine şi minerale.

Utilizare

Consumul produsului „MagiCal”:

  • împiedică apariţia afecţiunilor, legate de deficitul de calciu şi dereglarea echilibrului mineral;
  • întăreşte sistemul osos şi muscular;
  • este necesar în perioada de convalescenţă după traume, intervenţii chirurgicale, boli

Lasa un comentariu