Istoric Companie


> Istoria noastră a început de la un vis – visul președintelui Leonid August Lapp – despre o companie de rețea, cu cele mai bune produse din lume, cu un plan de marketing dinamic, generos și îndreptat spre distribuitor, cu o echipa de oameni ingenioși și cu adevărat profesioniști, cu condiții pentru a învăța și a progresa, cu astfel de relații între oameni, pe care spera să le găsească însuși Leonid August Lapp, atunci când a venit pentru prima dată în marketingul de rețea, ca distribuitor, cu 18 ani înainte.

 

 

Iată deci,anul 1997.Primii parteneri: Compania “HTN”, în traducere “Rețeaua înaltelor tehnologii pentru sănătate”.Portofoliul inițial: doar 16 denumiri, printre care un produs extrem de important pentru sănătate, cu adevărat fenomenal: coralul Sango – «Alka-Mine».

Primele instrumente de lucru: o casetă video despre coralul Sango, tradusă în limba rusă, în lectura președintelui nostru, Leonid August Lapp, și un mic catalog alb-negru de 20 de pagini.

Primul seminar științifico–practic: 26 aprilie 1998, Moscova. Prezentarea domnului William Downs, biochimist de renume, responsabil de caracteristicile calitative ale produselor noastre de bază: «Activin », «Cromemeit » «Optizinc » si «Citramax ». În expunerea sa, William Downs a acordat un calificativ înalt produselor noastre, cunoscând câte miligrame de substanță activă se regăsesc, într-adevăr, în fiecare capsulă.

August, anul 1998.

Decădere financiară. Mulți s-au pierdut cu firea, s-au speriat și au plecat. Nu au fost suficient de prevăzători și de încrezători. Dar compania a rezistat cu succes și demnitate acestei încercări. Toate bonusurile distribuitorilor au fost plătite până la ultimul bănuț.

Decembrie, anul 1998.

Începutul activității companiei «Coral Club International». Am păstrat cele mai bune produse, dar am schimbat modul
de lucru și planul de marketing.

Februarie, anul 1999.

Primul seminar de afaceri la Ermolino, lângă Moscova, cu participarea a doar 42 de persoane – o școală de instruire reciprocă, schimb de cunostințe și experiență. Prezența lângă locul nașterii unei asemenea Corporații Internaționale a însemnat o onoare și, totodată, un angajament. Înțelegeam atunci, că viitorul nostru aici va depinde în mod direct de faptul cum vom munci, cum vom reuși să transformăm în realitate principiile fondatorilor companiei noastre. Și eram gata să luăm această responsabilitate asupra noastră.

Nailea Rezvanova, Natalia Efremova, Mihail Letinschii, Elena Screia, Tamara Timoșencova, Svetlana Osica, Gulibahra Abdiculova, Ferdoviz Sabirzeanov și alții. Astăzi, toți acești oameni au atins un statut înalt, deschizând drumul miilor de oameni spre «Coral Club».

Martie, anul 1999.

În Rusia vine Rolf Eriksson, oferindu-ne dreptul exclusiv de a promova produsul “Alka-Mine” pe teritoriul țărilor Europei de Est și  Asiei.
Și din nou, președintele nostru desfășoară o muncă imensă, se întâlnește cu cei mai renumiți specialiști din domeniul nutriției în căutarea celor mai bune produse și tehnologii de vârf.

1 septembrie, anul 1999.

Compania «Royal Body Care» devine partenerul nostru. Președintele și fondatorul «RBC» – Clinton Howard – este nu doar un om de afaceri de succes, ci și un savant de renume mondial, fiind numit și tatăl tehnologiei de recoltare și prelucrare a plantei Aloe Vera. Am primit, în acel moment, dreptul exclusiv de a promova produsele «RBC» pe teritoriul țărilor Europei și Asiei. Pe baza experienței acumulate anterior, am elaborat noul plan de marketing.

Noiembrie, anul 2000.

“Know-How” în planificare de marketing – posibilitatea avansării mai rapide și stabilitatea statutelor atinse.

Anul 2007.

În acel an «Compania Coral Club International» a împlinit 9 ani de la înființare.

În prezent, sortimentul Companiei cuprinde peste 140 de produse, iar în spatele fiecărui produs găsim cei mai de renume specialiști din domeniul alimentației și nutriției. Ne mândrim că în procesul la fabricație a produselor noastre utilizăm cea mai modernă tehnologie de producție, păstrare și transport către celulă a substanțelor nutritive – tehnologia nanocluster.

«Nano-tehnologia a oferit întregii lumi posibilitatea de a lucra la nivel de atomi și molecule … deschizând noi orizonturi» – Hort Stromer – laureat al Premiului Nobel.

În momentul de față, compania dispune de cele mai eficiente instrumente de lucru pentru distribuitori: un catalog minunat, o întreagă bibliotecă de monografii și broșuri despre produse și rezultatele obținute. Mii de distribuitori au achiziționat cunoștinte la «Academia Sănătății», perfecționându-și profesionalismul. Vasta experiență de construcție a afacerii a fost transpusă în numeroase casete video cu conținut motivațional, de școală de afaceri, și de prezentare a liderilor.
Compania ne-a oferit posibilitatea de a folosi, pentru ilustrarea eficienței produselor, astfel de instrumente ca:

Electrono-metru
Microscop cu fond întunecat
Testare prin bio-rezonanță

Timp de 9 ani au avut loc un număr colosal de prezentări și conferințe de nivel regional și internațional, la care au participat savanți de renume și, totodată, oameni de afaceri de succes, care ne-au împărtășit cunoștințele și vasta lor experianță – Clinton Howard – fondatorul RBC (SUA), Albert Zher (Canada), Rolf Ericsson (Suedia), Kaznaceev V.P. –profesor, academician, membrul Academiei din Rusia, Donn Bah (SUA), Janina Avilla (SUA), Ilia Condratiev (SUA), Devid Sanduval (SUA), Kurt Greinge (SUA), Gunilla Sedergren (Suedia). Winne Holbrug (SUA), Borodin I.N. – academician (Rusia) și mulți alții.

Conferințele noastre sunt nu doar evenimente la care căpătăm cunoștințe și deprindem abilități de la lideri; ele se desfășoară într-o atmosferă interactivă de discuție cu oameni de succes, cu oameni noi, care locuiesc în diferite orașe si țări, oferind posibilitatea de a-ți petrece în mod util timpul, de a te bucura și de a vedea întreaga lume: Rusia, Ucraina, Kazakhstan, țările Baltice, Moldova, România, Thailanda, Turcia, Egipt, Suedia, Polonia, Bulgaria, Franța, Canada.

Cea mai mare realizare a companiei «Coral Club International» este faptul că un număr impresionant de oameni, de persoane și-au schimbat viața așa cum au dorit.

În anul 1999 în companie își desfășurau activitatea în jur de 60 de Directori și doar un singur Maestru. Astăzi, în Companie sunt mai mult de 14000 mii de Directori și peste 300 de Maeștri.

Au trecut 9 ani. Compania a crescut alături de niște profesioniști adevărați, datorită cărora puterile și posibilitățile companiei sporesc zi de zi. Sporește puterea Companiei, iar împreună cu ea bunăstarea și succesul oamenilor noștri. Astăzi, ne aflăm în pragul unui mare salt internațional. Au apărut lideri în țările Asiei și în câteva din țările Europene. Urmează și celelalte țări ale lumii.

Pentru realizarea oricărui vis este nevoie de răbdare, ambiție, oameni care gândesc la unison și muncă asiduă de zi cu zi.

Istoria companiei noastre este confirmarea acestui adevăr. Și cel mai frumos lucru este că fiecare dintre noi are posibilitatea să înscrie propriile pagini de Aur în această istorie.

Vă dorim mult succes!