Green Gold

 

Mod de prezentare: 100 comprimate
Green Gold

Green Gold

Compoziţie

Spirulină, rădăcină de ginseng, fructe de papaya, polen de flori, excipienţi.

„Green Gold” este un produs natural constituit dintr-un complex echilibrat de componente vegetale, combinate în mod ideal, care posedă o puternică acţiune imunomodulatoare, cresc vitalitatea, ce adaptează în mod eficient organismul la factorii nefavorabili şi schimbările climatice. Toate aceste proprietăţi fac din produsul „Green Gold” un aliat de încredere în perioadele dintre anotimpuri.

Acţiunea componentelor active

Spirulina este bogată în proteine cu asimilare rapidă şi diverse macro- şi microelemente. Conţine de 20 de ori mai multă cantitate de iod şi fier decât orice altă hrană. În spirulină sunt prezente peste 2000 de substanţe active care hrănesc, protejează şi „curăţă” organismul în acelaşi timp. Conţine acid glutaminic care este carburantul de bază al celulelor cerebrale, stimulând capacitatea intelectuală, acid gama-linoleic care participă la formarea prostagladinelor necesare pentru profilaxia afecţiunilor cardiace, afecţiunilor autoimune, artritei, precum şi clorofilă – un excelent remediu pentru curăţarea organismului de reziduuri şi toxine.

Papaya – „copacul bunei sănătăţi”, aşa cum este denumită în patria sa – America de Sud, conferă putere şi vigoare, contribuind la o mai bună asimilare a substanţelor nutritive. Conţine papaina o importantă enzimă proteolitică care îmbunătăţeşte digerarea hranei proteice. Particularitatea acestei enzime universale de provenienţă vegetală constă în efectuarea reacţiilor enzimatice atât în mediu acid, cât şi alcalin, aspect foarte important pentru persoanele cu funcţia secretorie dereglată.

Ginsengul – denumit şirădăcina vieţii” manifestă un puternic efect tonifiant. Este un puternic excitant al sistemului nervos central, creşte puterea de muncă, reface forţele după activitate fizică şi intelectuală intensă şi în convalescenţă. Totodată, ginsengul stimulează activitatea sistemului endocrin, acţionează favorabil asupra activităţii inimii, normalizează tensiunea arterială, este eficient în afecţiuni cardiace, nevroze, stări depresive.

Proteinele din polenul de flori sunt foarte apropiate din punct de vedere al Compoziţiei cu proteinele din sângele uman, de aceea sunt percepute de organism ca un produs alimentar de calitate superioară. Polenul de flori este un concentrat natural, ce conţine nu numai o importantă cantitate de proteine, dar şi vitamine, minerale, precum şi setul complet de aminoacizi esenţiali. Polenul de flori este un puternic biostimulator, un excelent adaptogen care reface consumul energetic după stres, efort mental şi fizic, exercită acţiune antiinflamatoare si de întărire a vaselor capilare.

Utilizare

Consumul produsului „Green Gold”  de la Coral Club are următoarele efecte benefice:

  • acţiune tonică asupra tuturor sistemelor organismului;
  • acţiune pronunţată imuno-stimulatoare;
  • acţiune antioxidantă;
  • încetineşte procesul de îmbătrânire;
  • adaptează organismul la influenţa stresantă a mediului ambiant;
  • este o sursă suplimentară de energie.

Lasa un comentariu