Formula Digestiva

 

Formula Digestiva

Formula Digestiva

Compoziţie

Amilază, protează 4.5, protează 6.0, protează 3.0, lipază, malţ-diastază, alfa-galactozidază, peptidază, celulază, invertază, lactază, glucamilază, bromelaină, papaină, pectinază, CereCellucază (hemicelulază, beta-glucanaza, fitază), probiotice (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus), excipienţi.

Organismul îşi produce energia necesară pentru activitatea zilnică şi materialele de construcţie din hrană. Dar pentru a ajunge în celule, substanţele nutritive trebuie scindate iniţial de enzimele digestive. In cazul unei producţii insuficiente de enzime sau a dereglării balanţei microflorei în intestin, organismul nu va primi cantitatea necesară de substanţe nutritive, care asigură funcţionarea normală a tuturor sistemelor şi organelor. Pentru refacerea şi menţinerea digestiei, este necesară o abordare complexă, care include atât  enzime şi probiotice, cât şi produse din gama vitaminelor şi mineralelor.

Ajutorul Nr.1 în astfel de situaţii este „Digestion Formula” – un complex echilibrat de enzime şi culturi probiotice, care normalizează activitatea tractului gastrointestinal şi înlătură simptomele dispepsiei. Acest produs natural conţine componente benefice, necesare pentru îmbunătăţirea digestiei.

Acţiunea componentelor active

Amilaza începe procesul de digerare a hidraţilor de carbon în cavitatea bucală, unde are loc prima transformare a amidonului din procesul transformării în glucoză.

Proteaza scindează molecule mari de proteine până la peptide şi aminoacizi şi exercită acţiune antiinflamatoare.

Papaina şi bromelainul sunt enzime proteolitice din fructe tropicale (papaya şi ananas). Papaina şi bromelainul hidrolizează proteinele în peptide şi aminoacizi.

Lipaza este o enzimă sintetizată de pancreas pentru scindarea grăsimilor. În formă activă lipaza este eliminată în duoden, unde scindează lipidele din alimente în glicerină şi acizi graşi superiori.

Lactaza din „Digestion Formula” este o enzimă de provenienţă vegetală, care scindează zahărul lactic până la glucoză şi galactoză.

Fitaza scindează acidul fitinic care se regăseşte în cereale, seminţe, rizomi şi altă hrană vegetală, eliberând fosforul care este uşor asimilat ulterior în tractul digestiv.

Culturile probiotice Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus asigură o mai bună digestie şi asimilare în intestin. Ilia Mecinikov vorbea încă la începutul secolului trecut despre importanţa  bacteriilor lactice (lactobacterii şi streptococi) pentru menţinerea unei stări optime de sănătate. Conform scrierilor lui Mecinikov, consumul bacteriilor vii, cum sunt Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus şi Streptococcus thermophilus este benefic pentru sănătatea tractului gastrointestinal, pentru sănătate în general şi longevitate.

Utilizare

Produsul „Digestion Formula” de la Coral Club normalizează activitatea tractului gastrointestinal:

  • completând deficitul de enzime digestive;
  • inhibând creşterea microorganismelor patogene;
  • acţionând favorabil asupra echilibrului microflorei în intestin;
  • îmbunătăţind scindarea şi asimilarea substanţelor nutritive.

Lasa un comentariu