FLEXICOR

 

Mod de prezentare : 90 capsule

Suplimentul alimentar biologic activ FlexiCor de la Coral Club se prezintă sub formă de capsule, fiecare dintre ele continând: clorhidrat de glucozamină, condroitin sulfat, metilsulfonilmetan (MSM), Vitamina C, mangan (gluconat), extract de bambus, excipienti.
Bambusul  – se utilizează, în principal, partea interioară, de lapte a scoartei de bambus, numită tabashir, această fiind una din cele mai bogate surse naturale de siliciu. Siliciul este unul din cele mai importante microelemente, care intră în compozitia organismului nostru. Siliciul participă la asimilarea calciului, magneziului, fosforului, potasiului, sodiului, sulfului, aluminiului, cobaltului si multor alte elemente.
Condroitin sulfatul inhibă procesul de degenerare a tesutului cartilaginos, contribuie la regenerarea acestuia, creste productia de lichid intra-articular, reduce durerea si îmbunătăteste mobilitatea articulatiilor afectate.

Modul sedentar de viaţă, pe care îl întâlnim la majoritatea persoanelor, şi al alimentaţiei necorespunzatoare îşi pun accentul într-un mod negativ asupra sănătăţii noastre, care se manifestă la nivelul aparatului locomotor prin dureri, inflamaţii şi cel mai important, dereglarea mobilităţiii articulaţiilor. Conform datelor savanţilor, cea mai răspândită afecţiune a coloanei este osteohondroza, la nivelul articulaţiilor – artroza. Pierderea calciului din ţesutul osos duce la dereglarea structurii osoase, determinând fragilitate crescută şi fracturi. Pentru menţinerea sănătăţii oaselor şi cartilagiilor, acestea trebuie asigurate zilnic cu hrană, care conţine setul complet de substanţe minerale: calciu, fosfor, magneziu, mangan. Produsul «FlexiCor» vă va ajuta în profilaxia unor posibile afecţiuni existente sau viitoare. Această combinaţie echilibrată de substanţe active, care se completează reciproc, este indicată pentru refacerea funcţionalităţii aparatului locomotor, întăreşte oasele, articulaţiile, împiedică distrugerea ţesutului osos-cartilaginos şi a celui conjunctiv, reduce în mod semnificativ durerea şi limitarea mişcărilor, redând mobilitatea şi uşurinţa la mers. 
Glucozamina este materialul de construcţie pentru ţesutirile conjunctiv, osos şi cartilaginos. Este componenta principală a lichidului intra-articular, care asigură «lubrefierea» articulaţiilor, reduce frecarea şi tasarea cartilagiilor. Protejează cartilagiul articular împotriva inflamaţiei şi degradării, stimulează producţia de condroitină pentru întărirea ţesutului osos-cartilaginos. Minimizează sensibilitatea crescută şi senzaţia de durere în articulaţii şi coloană în stare de repaos şi la mers. 

Condroitin sulfatul este componenta de bază a ţesutului cartilaginos, având un rol-cheie în construcţia ţesutului osos-cartilaginos, a ligamentelor, precum şi în menţinerea tonicităţii şi elasticităţii peretelui vascular. Scade gradul de spălare a calciului din oase şi accelerează procesele de refacere a acestora, încetineşte procesele degenerative în ţesutul cartilaginos, inhibând activitatea unor enzime specifice, de exemplu interleucina-1, care distruge cartilagiul articular. Condroitina contribuie la menţinerea lichidului în cartilagiu sub forma unor microcavităţi cu apă, care asigură o bună amortizare şi absorb şocurile, crescând, astfel, rezistenţa şi integritatea cartilagiului. 

МSМ-ul participă în mod activ la formarea de colagen şi cheratina, care asigură elasticitatea şi mobilitatea articulaţiilor, reduce inflamaţia şi contribuie la refacerea flexibilităţii şi permeabilităţii pereţilor celulari, permiţând substanţelor nutritive să pătrundă mai uşor în ţesuturi. 

Vitamina C participă în mod obligatoriu la sinteza de colagen. Acţionând împreună cu MSM-ul, creşte permeabilitatea pereţilor celulari, îmbunătăţeşte structura oaselor şi a pielii, contribuie la asimilarea glucozaminei, activizează producţia de anticorpi şi macrofage, contracarând infecţiile, care provoacă inflamaţii ale articulaţiilor. 

Manganul este necesar pentru sinteza condrointinei proprii, normalizează schimbul de minerale şi contribuie la asimilarea calciului, accelerând refacerea proprie a cartilagiilor. 

Bambusul este o sursă de siliciu, unul dintre cele mai importante microelemente, care stimulează producţia de acid hialuronic şi condroitină, redă fibrelor de colagen şi elastan fermitate şi elasticitate, împiedicând degradarea ţesutului osos-cartilaginos. 

FlexiCor de la Coral Club vă va fi de ajutor în diverse dereglări ale aparatului locomotor: 
• artrite, artroze; 
• osteoporoză; 
• osteocondroză; 
• contuzii, luxaţii, traume.

91803

Lasa un comentariu