Filtru apa pura

Filtru apa pura

Filtru apa pura

Mod de prezentare: Vezi imagine
 
Filtrul „Apa curata” este folosit pentru purificare apei de la robinet de depunerile de calcar, substante chimice, pesticide, bacterii, paraziti, substante toxice ce au fost capabile sa reziste in apa chiar si dupa filtrarea efectuata de intreprinderea municipala. Datorita actiunii filtrului, apa, devine buna de baut si poate fi folosita in activitatea culinara.
Filtrul „Apa curata” este dotat cu un cartus dublu si cu un stabilizator de pH pentru ameliorarea calitatilor apei; se prezinta sub forma unui sistem de filtrare a apei pe mai multe nivele.
Initial apa trece prin sita metalica a filtrului ce are scopul de a retine in mod special particolele mari (nisip, rugina). Ulterior, apa patrunde prin porii blocului carbonic unde este curatata de pesticide, metale grele, substante organice toxice, bacterii, fluor si de produsii cancerigeni ai fluorului. Principiul de actiune al celui de-al doilea cartus se bazeaza pe folosirea tehnologiei de contact. Apa trece printr-o rasina iodata ce este capabila sa retina bacteriile ramase, precum si amestecurile daunatoare de dimensiuni microscopice. Urmeaza etapa eliminare a iodului folosit la curatire in etapa anterioara. Cel de-al doilea filtru carbonic inlatura urmele produsilor toxici colaterali.
Filtrul este comod de folosit, se instaleaza direct la robinet si nu are nevoie de o conexiune speciala la sistemul de aductiune a apei.
Pentru filtrul „Apa curata” va sunt oferite separat 2 cartuse de schimb a caror capacitate de dezinfectie este de 5550 de litri.
Termenul de functionare al cartusului filtrant depinde de starea apei utilizate.

 

Specificatii: temperatura de lucru de la 4,4 pana la 320 grade Celsius; indicele apei filtrate de la 6-9 pH; presiune maxima 5 kg pe centimetrul patrat; viteza maxima a jetului de apa 1,891 litri pe minut; capacitatea de dezinfectie a cartusului IR-10 este de 5550 de litri

 

Lasa un comentariu