Diplome

Medalii MecinicovIn data de  10 martie 2006,  apa minerala “Alka-Mine”/”Coral-Mine” a primit  doua medalii de onoare “Pentru aportul in consolidarea sanatatii nationale” (in cadrul sistemului de certificare « Biocorectori eficienti ») – Medalie de Aur in numele lui  I.I. Mecinivcov si o alta Medalie de Aur in numele lui P. Arla. Academia Stiintelor Exacte din Federatia Rusa, a fondat o Comisie , condusa de academicianul A.N. Orehov, avand drept scop expertiza asupra produselor si tehnologiilor destinate mentinerii si restabilirii sanatatii. Obiectivul Comisiei este acela de a studia materialele clinice experimentale ale ABA, pentru a evidentia originalitatea si corectitudinea fabricarii lor din punct de vedere stiintific. In urma rezultatelor si concluziilor se emite o hotarare urmata de premierea produsului.

 

O astfel de distinctie de onoare in Federatia Rusa o constituie medalia in numele lui I.I. Mecinicov, iar in vederea extinderii colaborarii internationale – medalia in numele lui Paul Erlih membru al Academiei EuropeMedalii Paul Erlihne de Stiinte Exacte (EAES). EAES a fost fondata official in Germania (or. Gannover) in anul 2002. Aceasta comuni-tate stiintifica a fost creata cu scopul formarii unei infrastructuri stiintifice europene care va reuni si va stabili legaturile strinse de colaborare intre universitati, centre stiintifice si culturale. Pentru largirea spectrului de cercetare a Academiei Stiintelor Exacte a Federatiei Ruse, aceasta reprezinta o noua etapa in dezvoltarea colaborarii cu Uniunea Europeana.

 

Paul Erlih, (1854-1915) – Laureat al Premiului Nobel in domeniul fiziologiei si medicinei pentru “Studiul teoriei despre imunitate”, in anul 1908. (impreuna cu Ilia Mecinicov). Savant desavarsit el a fost membru a celei de-a 81 Comunitate Academica ale diferitelor tari ale lumii.

 

Diploma Colo-Vada

Diploma pentru elaborarea si implimentarea programului complex de curatare/purificare a organismului de deseuri/toxine – “Colo-Vada Plus”

Compania Internationala Coral Club a fost premiata cu Diploma Ministerului Sanatatii Federatiei Ruse si Centrului Stiintific de Medicina de Restabilire si a Mnisterului Turismului Balnear in cadrul programului “Ocrotirea si Consolidarea sanatatii celor sanatosi” – PENTRU ELABORAREA SI IMPLI-MENTAREA “PROGRAMULUI №2 Colo-Vada Plus” PENTRU CURATAREA /PURIFICAREA ORGANISMULUI DE DESEURI/TOXINE.

 

 

Diploma Cercul PolarExpeditia “Cercul Polar”

Centrul de expeditii “Arctica” isi arata recunostinta si multumirile sale prin premierea Coral Club International cu diploma, pentru “Sustinere si reprocitate pentru colaborare activa in pregatirea si desfasurarea celei de-a 2-a etape a expeditiei Arctice Internationale a Progamului “Cercul Polar””.

In prezent specialistii CME (Centrul de Medicina Estetica din Federatia Rusa), vorbesc despre experientele avute cu produsul Microhidrina in calitate de actoprotector in conditiile aspre ale expeditiei arctice. Analiza preventiva a demonstrat faptul ca Microhidrina si recomandarile sale de administrare au favorizat succesul in expeditia “Cercul Polar”. Timpul de adaptare la conditiile aspre ale Arcticii, din punct de vedere al acomodarii organismului membrilor aflati in expeditie a cunoscut o amplificare ce a dus la intensificarea rezistentei la efort si munca indelungata , marindu-se totodata si rezervele functionale ale organismului.

Numele inscriptionate pe dilpoma apartine domnilor Artur Cilingar si Vladimir Ciukov. Suntem onorati sa avem printre noi asemenea personalitati si sa avem acces la diploma lor, deoarece ei au sprijinit atat membrii expeditiei pe tot parcursul acesteia, cat si distribuitorii si intreaga companie. Sprijinul si suportul intre membri reprezinta un obiectiv al companiei , de aici dezvoltandu-se motivarea distribuitorilor cat si implementarea deciziilor de catre companie avand in vedere buna dezvoltare a membrilor.  Dupa cum spuneam obiectivul si totodata principiul “ Distribuitorul inainte de toate” este una din conditiile de baza ale unei companii de succes in cadul afacerilor Multi Level Marketing. In cadrul listei companiilor cu un astfel de profil se inscrie cu succes  si compania noastra Coral Club, in cadrul careia conducerea sustine si incurajeaza initiativa si creativitatea distribuitorilor in limitele afacerii ce poate fi duplicata.

Atat ca pe un instrument de lucru pretios cat si ca pe o modalitate de recunostinta adusa distribuitorilor clubului nostru , inmanam cu onoare diplome membrilor pentru activitatile lor de succes. Astfel de diplome sustin compania la un nivel inalt in recunoasterea internationala in domeniul de mentinere si restabilire a sanatatii destinate intergii lumi, promovarea puterii de binefacere si corectitudine prin intermediul activitatii, materialelor, instrumentelor companiei.