DigestAble

 

 

Compoziţie

Amilază, protează 4,5, lipază, malţ diastază, alfa-galactosidază, glucoamilază, protează 3,0, celulază, invertază, papaină, bromelaină, lactază, excipienţi.

Din punct de vedere fiziologic, hrana constituie baza care asigură organismului nutrienţii necesari, în principal proteine, grăsimi şi carbohidraţi. Asigurarea cu substanţe nutritive a tuturor organelor şi ţesuturilor garantează funcţionarea normală a acestora, şi prin urmare, starea de sănătate. Pentru aceasta, hrana trebuie digerată şi asimilată de către organismul nostru prin reacţii metabolice complexe care nu se pot derula fără participarea enzimelor. Dacă există o insuficienţă enzimatică, alimentele nu se pot digera, indiferent de calitatea şi echilibrarea nutriţională a hranei utilizate, iar celulele organismului nu vor obţine substanţele nutritive necesare. În acest caz vă poate ajuta „DigestAble”, suplimentul alimentar ce conţine enzimele  deficitare.

Suplimentul alimentar biologic activ „DigestAble” este un produs natural care reprezintă o combinaţie echilibrată de enzime digestiv-vegetale. „DigestAble” este cunoscut multor dintre consumatori din„Programul 2 Colo-Vada Plus”, ca element al etapei 3 de curăţare a organismului. Acest complex enzimatic poate fi cumpărat şi utilizat ca produs separat, dacă se doreşte refacerea completă a unei digestii sănătoase.

Acţiunea componentelor active

Amilaza începe procesul de scindare a carbohidraţilor în cavitatea bucală, fiind secretată odată cu saliva. Sub acţiunea amilazei are loc transformarea primară a amidonului în amiloză şi amilopectină. Apoi, în stomac şi duoden, unde acţionează enzimele sucului gastric şi ale pancreasului, aceşti produşi sunt divizaţi până la molecula de glucoză.

Proteaza acţionează activ în sucul gastric şi scindează proteinele până la aminoacizi.

Lipaza este o enzimă, sintetizată de către pancreas pentru scindarea grăsimilor. În formă activă lipaza este eliberată în duoden unde scindează grăsimile din alimente în glicerină şi acizi graşi superiori.

Papaina – „pepsina vegetală” din papaya – digeră hrana proteică. Spre deosebire de pepsină, papaina este activă în mediu acid, neutru şi bazic, adică la orice valoare a pH-ului  sucului gastric.

Bromelainul – enzima din tulpina copacului de ananas posedă, de asemenea, proprietăţi proteolitice şi exercită acţiune antiinflamatoare.

Lactaza este enzima intestinului subţire care scindează lactoza (zaharul lactic) fiind necesară pentru digerarea produselor lactate şi menţinerea sănătăţii sistemului digestiv.

Utilizare:

Produsul Digest Able de la Coral Club are o multitudine de calitati:

• Completeaza deficitul de enzime digestive;

• Imbunatateste scindarea si asimilarea de catre organism a substantelor nutritive;

• Contribuie la normalizarea microflorei tractului gastrointestinal;

• Regleaza balanta acido-bazica din organism;

• Normalizeaza activitatea intregului sistem digestiv;

• Reduce procesele inflamatorii in organele tractului gastrointestinal Actiunea catorva dintre enzimele, care intra in compozitia produsului «DigestAble»:Amilaza – sub actiunea acestei enzime incepe procesul de digerare a hranei in cavitatea bucala. Sub actiunea amilazei are loc transformarea amidonului in glucoza, adica procesul de scindare a carbohidratilor. Apoi in stomac si duoden, unde actioneaza enzimele sucului gastric si ale pancreasului, se digera proteinele si grasimile. Lipaza – este o enzima, sintetizata de catre pancreas pentru scindarea grasimilor. In forma activa, lipaza este eliberata in duoden si intestinul subtire, unde scindeaza grasimile din alimente in glicerina si acizi grasi superiori.

P apaina – «pepsina vegetala» din papaya digera hrana proteica. Spre deosebire de pepsina, papaina este activa in mediu acid, neutru si bazic, adica in orice tip de aciditate a sucului gastric.

L actaza – este o enzima a intestinului subtire, care scindeaza lactoza (zaharul lactic), fiind necesara pentru digerarea produselor lactate si mentinerea sanatatii sistemului digestiv. DigestAble – este un suport de 100% pentru restabilirea proceselor de digestie in tractul gastrointestinal

Administrare: Pentru adulti – 1 capsula de 2-3 ori pe zi in timpul meselor.

Lasa un comentariu