Daily Delicious HI-FIBER Acai & Bluberry

Acțiunea componentelor active

Fibrele solubile (fibre de mere și pectină de mere, gumă de Guar, gumă arabică, inulină, glucomannan) au capacitatea valoroasă de a absorbi o mare cantitate de apă, formând o masă gelatinoasă, care, pe de o parte, protejează mucoasele stomacale și intestinale, iar pe de altă parte favorizează detoxifierea și eliminarea reziduurilor din organism. În plus, dau senzația de sațietate, fapt care ne ajută să nu mâncăm în exces și să nu luăm kilograme în plus.

Fibrele insolubile (celuloză, tărâțe de orez) activează peristaltismul intestinal și accelerează fluxul alimentelor prin tractul digestiv. Acestea nu se digeră de către organism, însă fibrele lor grosiere curăță exact ca o perie pereții intestinului. În urma acestei ”curățenii” se îmbunătățesc procesele metabolice și asimilarea vitaminelor, a mineralelor și a altor substanțe sănătoase.

Glutamina este un aminoacid esențial care nu numai că participă la sinteza proteinelor, dar este și absolut necesar menținerii și regenerării structurii și a funcției intestinale, în special în stările în care se produce distrugerea mucoasei (”sindromul de colon iritabil”).

Gelul de aloe vera se depune pe mucoasa stomacală, protejând-o de iritații. Îmbunătățește peristaltismul intestinal, ajută la dezvoltarea microflorei intestinale sănătoase. Contribuie la normalizarea metabolismului și a digestiei, îmbunătățește asimilarea substanțelor nutritive din hrană.

Recomandări

  • Ajută la normalizarea microflorei intestinale;
  • Contribuie la reducerea nivelului de colesterol și zahăr din sânge;
  • Contribuie la reducerea riscului de obezitate.

UTILIZARE

Se dizolvă 9 g pulbere (echivalentul a o măsură) în 150 ml de apă, se amestecă bine. Se recomandă adulților în calitate de supliment alimentar o dată pe zi. Este indicat consumul unui pahar cu apă, după administrarea produsului. Pentru un rezultat mai bun se recomandă consumul timp de o lună. În caz de necesitate se poate repeta. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

Compozitie

Fibre (din mere) 3000 mg, inulină (din rădăcină de cicoare) 2790 mg, agent de încărcare (gumă de Guar, gumă arabică, sodiu carboximetilceluloză) 740 mg, tărâțe de orez 500 mg, sfeclă 300 mg, acid citric, L-glutamină 200 mg, concentrat de suc de prune 200 mg, glucomannan 200 mg, aromă naturală de afine, aromă naturală de coacăze, aromă naturală de vișine, fructe de ananas 100 mg, extract de acai 100 mg, fructe de coacăz 100 mg, pectină de mere 50 mg, gel de aloe vera 30 mg, stevioglicozidă 30 mg, dioxid de siliciu. Poate sa conțină urme de gluten, ouă sau soia.

Lasa un comentariu