Daily Delicious Beauty Shake cu aromă de vanilie

Cocktail-urile proteice Daily Delicious Beauty Shake cu arome naturale de vanilie, zmeură și ciocolată, reprezintă o sursă echilibrată de pro-teine vegetale şi animale care în combinaţie cu colagenul şi un complex de vitamine şi minerale, contribuie activ și benefic la menţinerea vitalității organismului, susţine activitatea fizică și vă oferă energie în fiecare zi. Acţiunea componentelor active Colagenul hidrolizat VERISOL reprezintă o for-mă extrem de eficientă de colagen, compus din trei peptide (aminoacizi): lizină, prolină şi hidroxi-prolină. Acesta este colagen cu masă moleculară mică. Datorită acestui aspect, peptidele se asimi-lează rapid şi uşor şi încep să acţioneze în mod activ. Acţionând din interior, peptidele VERISOL influențează în mod direct metabolismul colage-nului din piele, contribuie la hidratarea, creşterea elasticităţii şi fermității pielii, încetineşte procesul de formare și apariție a ridurilor. Colagenul VERI-SOL este perfect compatibil în combinație cu ce-lelalte componente, se asimilează uşor de către organism şi prezintă un nivel ridicat de biodispo-nibilitate. Proteinele din lapte constituie cel mai important element din alimentaţie. Proteinele din celulele şi ţesuturile organismului se formează numai din pro-teinele din hrană. Pentru organismul nostru este foarte important aportul constant de produse ali-mentare care conţin proteine. Concentratul din proteină din zer reprezintă un alt produs alimentar sănătos care se fabrică din zer de lapte. Concentratul din proteină din zer regăsit în shake conţine până la 81% proteine. Compara-tiv cu laptele integral, proteina din zer se asimilea-ză complet de către organism, reprezentând baza nutritivă pentru muşchi. Izolatul de proteină din soia este recomandat persoanelor care practică sportul activ şi au optat pentru un stil de viaţă sănătos. Acest produs este foarte util şi benefic persoanelor care doresc să- și mențină greutatea optimă a organismului și vor să înlăture surplusul prin găsirea unei alternative viabile pentru produsele tradiţionale care conţin proteine naturale. Proteina din soia este îndrăgită de către vegetarieni, deoarece este un înlocuitor natural pentru carnea roșie. Izolatul de proteină din soia este bogat în numeroși aminoacizi esen-ţiali şi neesenţiali. Proteina din soia se asociează excelent cu proteina din lapte, împreună ajutând la îmbunătățirea calitativă a dietelor pentru per-soanele vârstnice şi a persoanelor cu stare de să-nătate precară, completând deficitul de proteine şi îmbunătăţind tonusul. Compoziţia cocktail-ului include 11 substanţe nu-tritive atent selecționate (vitamine şi minerale), fie-care dintre acestea fiind concepute pentru a avea grijă zilnic de sănătatea şi frumuseţea dvs. Com-binându-se armonios, acestea ajută la menţinerea elasticităţii şi fermităţii pielii, a sănătăţii părului şi rezistenţei unghiilor.

Recomandari

Oferă organismului proteine, materialul de construcție al celulelor și țesuturilor, de înaltă calitate.

Contribuie la menținerea elasticității și fermitații pielii, a sănătății părului și rezistenței unghiilor.

Reglează balanța de vitamine și minerale din organism.

Sporește tonusul vital, rezistența și capacitatea de lucru în timpul oricărui tip de efort fizic.

Mod de utilizare – 1 portie (25 g) pe zi (2 linguri dozatoare), in 250ml lapte degresat (1,5% grasime) sau la recomandarea specialistului. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

Ingrediente

îndulcitori: eritriol si stevioglicozide; proteine din lapte (29,0%), concentrat proteic din zer (17,0%), izolat proteic din soia (12,0%), extract de vanilie, agent de ingrosare: guma guar, citrat de magneziu, colagen hidrolizat  (bovine) (1,0%), L-ascorbat de sodiu, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu, PABA/acid para aminobenzoic, emulsifiant: lecitina din soia, acetat de D-alfa tocoferil (soia), seleniumetionina, nicotinamida, D-pantotenat de calciu, gluconat de cupru, acetat de retinil, acid folic, D-biotina

Lasa un comentariu