Crema exfolianta pentru fata

 

Mod de prezentare: 50 ml
Crema exfolianta pentru fata

Crema exfolianta pentru fata

Compoziţie Crema exfolianta pentru fata de la Coral Club:

Apă, extract de aloe, acid hialuronic, papaină, extracte de papaya, de lămâi, de ananas, de grapefruit, de portocal, de rozmarin, de alge, de bujor alb, de echinaceea, vitamina A, vitamina C, vitamina E.

Crema peeling „C7 Facial Peel Cellution” este un remediu absolut nou pentru exfolierea şi regenerarea stratului superficial al pielii. Îndepărtează cu blândeţe celulele moarte ale pielii, fără a provoca iritaţii, exercită un pronunţat efect de împrospătare şi netezire, este sigură şi simplă în Utilizare.

Este un peeling enzimatic – o alternativă eficientă la cremele abrazive obişnuite. Principalul ingredient activ al cremei peeling „C7 Facial Peel Cellution” este enzima vegetală papaina, iar extractele de papaya şi ananas sporesc şi completează acţiunea acesteia. Papaina este denumită pe bună dreptate „bisturiu biologic”, întrucât digeră proteina, însă acţionând selectiv numai  asupra ţesuturilor moarte şi de aceea poate fi aplicată fără reţinere pe piele. Crema exfoliază blând, având acţiune de „dizolvant” pentru stratul epitelial format din celule moarte, luminează tenul,  îndepărtând stratul de piele cu conţinut crescut de pigment, îmbunătăţeşte microcirculaţia, combate descuamarea. Acest peeling se poate efectua în orice anotimp, chiar şi vara, întrucât după efectuarea acestuia nu apar reacţii de hipersensibilitate la soare, caracteristice, de obicei, cremelor care conţin acizi de fructe. Peelingul enzimatic este indicat în special pentru pielea matură, întrucât uniformizează relieful acesteia reducând profunzimea ridurilor, stimulează capacitatea de regenerare şi întinerire a pielii.

Lasa un comentariu