Crema curativa pentru zonele din jurul ochilor

 

Mod de prezentare: 15 ml
Eye Teraphy

Eye Teraphy

Compoziţie Crema curativa pentru zonele din jurul ochilor de la Coral Club

Apă, extract de aloe, aiseril (acetil tetrapeptidă-5), acid hialuronic, extracte de silur, de castravete, de tătăneasă, de gălbenele, de muşeţel, vitaminele A, E, alantoină, ulei de jojoba.

Crema pentru îngrijirea pielii sensibile din zona ochilor reduce în mod eficient ridurile fine de mimică, pungile şi cearcănele de sub ochi. În doar 15 zile de la Utilizare edemele de sub ochi dispar, iar numărul petelor de pigmentare se reduce cu 30-34%.

Aiserilul este o peptidă activă, care contracarează edemele din jurul ochilor, hidratează profund şi asigură o tetnutriţie echilibrată pentru celulele pielii, reducând ridurile fine şi profunde.

Extractul de muşeţel exercită acţiune antiinflamatoare, elimină iritaţiile şi descuamarea, calmează tenul sensibil.

Extractul de castravete tonifică excelent, deschide culoarea tenului şi îl curăţă, reducând vizibil  cearcănele de sub ochi şi combătând oboseala.

Extractul de silur îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi microcirculaţia în vasele mici, posedă proprietăţi antioxidante, protejează pielea împotriva acţiunii agresive externe, ameliorează drenajul ţesuturilor, creşte fermitatea pielii.

Uleiul de jojoba exercită acţiune antiinflamatoare, este un excelent emolient şi saturează pielea cu substanţe benefice. Conţinutul mare de vitamina E din uleiul de jojoba încetineşte procesul de uscare al tenului, ajutând la combaterea activă a influenţei agresive a mediului ambiant.

Lasa un comentariu