Coral Probiotic Junior

 

Coral Probiotic Junior

Coral Probiotic Junior

Compoziţie

Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, fructooligozaharide (FOS), excipienţi.

„Coral Probiotic Junior” este un excelent remediu pentru îmbunătăţirea activităţii microflorei intestinale. Este un simbiotic constituit dintr-o combinaţie unică de probiotice şi prebiotice (inulina), care asigură însănătoşirea cu succes a microflorei intestinale. Raportul între lacto-şi bifidobacterii corespunde particularităţilor sistemului digestiv al organismului copilului, iar prezenţa inulinei creşte în mod considerabil eficienţa probioticelor şi, cel mai important, contribuie la creşterea microflorei proprii. Produsul este fabricat din materie primă de cea mai înaltă calitate, utilizând una din cele mai moderne  tehnologii, cu respectarea normelor  a standardelor de calitate în domeniu si a normelor GMP, prescurtare a noţiunii Good Manufacturing Practice (practici bune de prelucrare), sistem de verificare al calităţii legiferat de multe companii farmaceutice şi al dispozitivelor medicale

Acţiunea componentelor active

Fructo-oligozaharida (FОS) sau inulina din rădăcina de cicoare – este cel mai cunoscut şi studiat dintre prebioticele naturale. Inulina este o sursă de fibre necesare activităţii tractului gastrointestinal, care posedă în acelaşi timp capacitatea de a stimula creşterea şi activitatea bacteriilor proprii benefice din intestinul gros, precum şi a celor care se regăsesc în compoziţia acestui supliment alimentar biologic activ. Inulina – fiind un bun sorbent şi o sursă de fibre alimentare – creşte motilitatea intestinală şi elimină din organism substanţele toxice, formând un scaun moale.

Bifidobacteriile lactis reduc posibilitatea apariţiei infecţiilor intestinale acute, sunt benefice în tratamentul complex al disbacteriozei, sindromului de colon iritat, în intoxicaţii alimentare. Interacţionând cu lactobacteriile normalizează digestia accelerând scindarea şi asimilarea substanţelor nutritive, produc enzime proprii pentru digerarea calitativă a alimentelor, refac echilibrul florei intestinale, participă la sinteza de vitamine, inhibă creşterea florei patogene, produc factori pentru protecţia imunitară, crescând rezistenţa organismului copilului la diverse infecţii virale şi bacteriene, reduc flatulenţa şi balonarea intestinală..

Utilizare

Produsul „Coral Probiotic Junior”  de la Coral Clubasigură protecţia complexă a microflorei,

exercitând acţiune favorabilă în caz de:

  • disbacterioză, dereglări ale funcţiei tractului gastrointestinal;
  • toxiinfecţii alimentare;
  • dereglarea schimbului de substanţe;
  • reacţii alergice;
  • meteorism, constipaţii.

Lasa un comentariu