CORAL ANGHINARE

Cod produs:91640

Compoziţie: extract de anghinare, betaină, extract  de armurariu, extract de păpădie,  excipienţi.

Extractul de anghinare – hepatoprotector – un produs natural eficient pentru îmbunătăţirea stării funcţionale a ficatului, susţinerea zilnică a acestuia şi protecţia împotriva diverselor tipuri de intoxicaţii, este util persoanelor cu aciditate gastrică crescută, întrucât conţine o importantă cantitate de săruri de potasiu şi sodiu, cu acţiune alcalină puternică;

            Rădăcina de păpădie este recunoscută ca remediu colagog, care tonifică şi fortifică ficatul. Tinctura din rădăcină de păpădie stimulează pofta de mâncare, posedă proprietăţi spasmolitice, laxative şi de curăţate a sângelui.

Betaina exercită acţiune hepatoprotectoare, colagogă, lipotropă. Activizează metilarea metabolică în ficat. Are toxicitate redusă, nu provoacă practic nici un fel de reacţii adverse.

Armurariul (Silybum marianum) – se utilizează pentru tratamentul afecţiunilor ficatului (hepatită, ciroză, leziuni toxice), ale splinei, în litiază biliară, hepatite, tuse cronică şi în alte afecţiuni.

Este utilizat, de asemenea, pentru tratamentul ulcerelor de gambă cu vindecare dificilă, pentru fracturile deschise ale extremităţilor inferioare, pentru tratamentul varicelor

1 Comnetarii

  1. gelegram emanuel - 5 octombrie 2019

    buna seara ce pret are produsul coral artichoke?

Lasa un comentariu