Combinatia de plante nr.6

 

Mod de prezentare: 100 comprimate

Combinatia de plante nr.6

Compoziţie

Frunze de strugurii ursului, iarbă de lucernă de cultură, frunze de buchu, fructe de ienupăr, mătase de porumb, frunze de pătrunjel creţ, calciu (fosfat), excipienţi.

„Combinaţia de plante №6” este o combinaţie echilibrată de plante medicinale, cunoscute pentru acţiunea lor asupra sistemului uro-excretor, ce posedă proprietăţi antiinflamatoare, antibacteriene şi diuretice. Compoziţia de plante este eficientă în afecţiuni ale rinichilor şi căilor urinare, combate procesele inflamatorii, inhibând acţiunea bacteriilor patogene, creşte diureza.

Acţiunea componentelor active

Lucerna exercită efect diuretic, contribuie la eliminarea sărurilor acidului uric din organism, normalizează balanţa hidrică.

Frunzele de strugurii ursului sunt recunoscute în terapia naturistă datorită  acţiunii lor diuretice crescute. Acţiunea diuretică şi antiseptică a plantei se datorează hidrochinonei – una din componentele arbutinei, care este substanţa activă din strugurilor ursului.

Hidrochinona creşte activitatea reacţiilor oxido-reducătoare, exercită  o acţiune profund dezinfectantă şi antiinflamatoare. Curăţă căile uro-excretoare de flora bacteriană şi alte secreţii. Puternicul efect de însănătoşire este accentuat de proprietăţile astringente şi antiseptice ale substanţelor tanante. Substanţele bioactive din frunzele de strugurii ursului irită epiteliul sistemului uro-excretor, această acţiune este anihilată prin combinaţia cu alte plante cu efect diuretic, precum mătasea de porumb.

Frunzele de pătrunjel posedă acţiune diuretică, colagogă şi spasmolitică. Pătrunjelul este utilizat ca remediu diuretic, în particular în edeme de provenienţă renală şi cardiovasculară.

Frunzele de buchu conţin ulei eteric, flavonoide, răşini şi substanţe tanante şi se utilizează ca remediu diuretic în infecţiile căilor uro-excretoare.

Mătasea de porumb combate iritaţia existentă în căile uro-excretoare. Exercită acţiune favorabilă asupra activităţii rinichilor şi vezicii urinare. Ca remediu diuretic se utilizează în edeme de provenienţă renală şi cardiacă. În cazul unei utilizări continue contribuie la dizolvarea fosfaţilor din rinichi şi vezica urinară.

Fructele de ienupăr sunt apreciate pentru puternicele proprietăţi antiseptice, dezinfectante şi diuretice datorită uneia din componentele uleiului eteric – terpineolul. Acesta accentuează capacitatea de filtrare a rinichilor împiedicând absorbţia inversă a clorurii de sodiu în canalele acestor organe, pe care totodată le curăţă. Se utilizează ca remediu antiseptic şi diuretic în infecţiile căilor urogenitale.

Utilizare

Combination Sixexercită următoarele efecte benefice în cazul

afecţiunilor sistemului uro-excretor:

  • antibacterian;
  • antiinflamator;
  • diuretic;
  • spasmolitic.

 

Lasa un comentariu