Argint coloidal Silver-Max

 

Argint coloidal – Silver MAX

Compoziţie

Argint coloidal în concentraţie de 10 μg/ ml, apă purificată.

„Silver-Max” este elaborat pe bază de argint coloidal – un puternic antiseptic natural care posedă acţiune antimicrobiană şi antiinflamatoare. Argintul coloidal din acest produs, în concentraţie de 10 ppm, acţionează eficient asupra bacteriilor patogene, se elimină rapid din organism, fără a conduce la pigmentarea pielii. Tehnologia de producţie a soluţiei coloidale permite particulelor de argint să se dizolve integral în apă şi garantează calitatea superioară a produsului.

Acţiunea componentelor active

Argintul coloidal acţionează asupra a peste 350 de specii de microorganisme patogene, inclusiv stafilococul şi helicobacterul pilori, care este responsabil cu generarea ulcerului gastric, fără a exercita efect toxic asupra organismului. Posedă un puternic efect bactericid. Pătrunzând în celula infestată, ionii de argint blochează pătrunderea substanţelor nutritive către virus, condamnând celula bolnavă la moarte. În acelaşi timp, argintul nu dăunează celulelor sănătoase, adică, distrugând bacteriile patogene, rămâne inofensiv pentru microflora benefică proprie a organismului.

Proprietăţile antiinflamatorii ale argintului se manifestă la contactul acestuia cu ţesuturile afectate. Pătrunzând în rana purulentă argintul se leagă de proteinele din ţesuturi şi formează un strat de protecţie, iar prin învăluirea terminaţiilor nervoase împiedică iritaţia. Sub acţiunea argintului rana se curăţă rapid de masele necrotice, ceea ce împiedică dezvoltarea diverselor patologii şi accelerează procesul de vindecare a ţesutului. Argintul coloidal acţionează eficient în afecţiunile tractului gastrointestinal, în intoxicaţii alimentare, în unele erupţii cutanate (psoriazis, dermatită alergică), în inflamaţii ale articulaţiilor.

Argintul – este unul din microelementele esenţiale necesare pentru funcţionarea normală a organismului uman. Este necesar în special pentru creier, glandele de secreţie internă, ficat, rinichi, sistemul osos. Argintul participă în mod activ la procesele de schimb din cadrul metabolismului, la sinteza multor enzime şi vitamine importante, reglează schimbul energetic, contribuie la creşterea numărului de limfocite, eritrocite şi hemoglobină.

Utilizare

Produsul „Silver-Max” reduce în mod semnificativ riscul afecţiunilor infecţioase

şi oferă un rezultat pozitiv în caz de:

  • afecţiuni respiratorii infecţioase;
  • afecţiuni ale pielii (dermatomicoze, furunculoză, eczeme cu localizare diversă);
  • afecţiuni ale tractului gastrointestinal (ulcer gastric şi duodenal, dizenterie),
  • intoxicaţii alimentare,
  • ulcere trofice şi arsuri.

Lasa un comentariu