Aparatul Vitastream uni


Design si principiul de lucru

Aparatul «VITASTRIM mini» constă dintr-o carcasă, un capăt al căreia este filetat extern, iar celălalt capăt este filetat intern. Dimensiunea externă a filetului se potriveşte cu dimensiunea internă a filetului de pe robinetele mixer, iar mărimea filetului intern este de aceeaşi dimensiune cu filetul aeratorului robinetului mixer (pentru toate modelele de robinete mixer produse la un standard European).
Principiul de funcţionare. Apa, care vine din ţevi, trece prin carcasa aparatului. În interiorul lui apa devine mai moale, îşi schimba structura sa chimică şi se energizează în fluxurile vortex (turbulenta lui Schauberger). Direcţia săgeţii de pe tulburător, care este situat în interiorul dispozitivului, trebuie să fie aceeaşi cu direcţia de circulaţie a apei de la robinet.

Condiţiile de utlizare

Dispozitivul «VITASTRIM mini» ajunge la consumator într-o formă gata de utilizare şi trebuie să fie instalat astfel încât într-o rază de 1m de la el sa nu fie dispozitive care emit câmp electromagnetic continuu sau alternativ (pompe electrice, motoare, fire de înaltă tensiune, etc.)
Regimul de funcţionare este în limita temperaturilor de la 1° C la 95° C. (Evitaţi expunerea la temperaturi joase, sub 1° C).
Aparatul şi materialele utilizate în construcţii sunt permise Gossanepidnadzora a autorităţilor ruse pentru utilizare în domeniul industrial şi în alimentare cu apă potabilă.
(BMS 50.RA.02.369.P.000272.11.08 număr de 13.11.2008g.)

Termenul de exploatare garantat – 3 ani. Durata de exploatare a echipamentelor – 10 de ani.

Lasa un comentariu