Aloe Vera cu aroma de piersici

 

Mod de prezentare: 946 ml
Aloe Vera piersici

Aloe Vera piersici

Compoziţie

Gel de Aloe Vera, miere, apă, aromă naturală de piersică sau de merişor şi măr, vitamina C, acid citric, excipienţi.

Aloe Vera este o „planta-minune” ce ascunde o multitudine de proprietăţi miraculoase pentru menţinerea sănătăţii şi longevităţii. Crescând în general în zone aride, aloe acumulează în frunze nu numai apă, ci şi o mare cantitate de substanţe nutritive. Băutura „TRUAloe” cu o plăcută aromă de piersică sau de merişor şi măr este un produs dietetic şi foarte benefic din plante crescute într-un mediu natural, care a fost creat special pentru menţinerea sănătăţii şi vitalităţii. Băutura îmbunătăţeşte digestia şi asimilarea hranei, reglează funcţiile intestinului şi ale glandelor de secreţie internă, normalizează activitatea enzimatică, schimbul de substanţe la nivel celular, contribuie la întărirea imunităţii. Tehnologia exclusivistă de fabricare a produsului abordată de Coral Club permite păstrarea proprietăţilor curative ale miraculoasei  plante aloe şi garantează acţiunea vitalizantă a băuturii, întrucât gelul stabilizat este identic din punct de vedere al Compoziţiei cu frunzele proaspăt tăiate de aloe.

Acţiunea componentelor active

Aloe conţine trei grupe mari de componente, fiecare din ele îndeplinind anumite funcţii în organism, si anume:

– Substanţele nutritive (12 minerale, 9 vitamine, 10 enzime, 20 de aminoacizi etc.) – este un carburant organic ce reprezintă o sursă de energie pentru refacerea echilibrului în organism. Totodată, încetinesc reacţiile  inflamatoare în ţesuturile afectate prin creşterea producţiei de prostaglandine, accelerând procesul de vindecare.

– Polizaharidele, şi anume mucopolizaharidele, inclusiv glucomannanul şi acemannanul, constituie „starterul”  mecanismului de stimulare al sistemului imunitar al organismului.

În acelaşi timp ele dau naştere unei pelicule protectoare pe traiectul gastro-intestinal. Practic, mucopolizaharidele se depun sub formă de film pe pereţii sistemului digestiv formând o „membrană” protectoare cu dublu rol: barieră pentru reducerea inflamaţiilor mucoasei şi asigurarea condiţiilor optime  pentru vindecarea porţiunilor inflamate ale mucoasei.

Antrachinonele (aloina, aloe-emodina, barbaloina etc.) contribuie la eliminarea substanţelor toxice din organism, reglează motilitatea intestinală, exercită acţiune laxativă.

Astfel, cele trei grupe de componente, care caracterizează planta de aloe, sunt fundamentale pentru asigurarea confortului zilnic al organismului în mod natural şi armonios.

Utilizare

Băutura  „Aloe Vera” de la Coral Club  exercită o acţiune fortifiantă generală,

având totodată o influenţă benefică asupra activităţii tractului gastrointestinal:

  • normalizează digestia şi activitatea enzimatică;
  • reduce procesele de inflamare din tractul gastrointestinal;
  • reglează peristaltismul intestinal.

 

Lasa un comentariu